Deel deze pagina

Bezorging & Montage

De eigen bezorgservice van Varia Passie voor Slapen brengt al je aankopen netjes aan huis. Sterker nog: de monteurs zorgen dat de nieuwe slaapkamer kant-en-klaar en spic-en-span wordt achtergelaten. Je kunt zo in bed stappen…

Bezorgen kan op alle doordeweekse dagen. Van maandag tot en met vrijdag.
Zodra de nieuwe aankopen binnen zijn, wordt een afspraak gemaakt.

Na aflevering worden de aankopen uitgepakt en geïnstalleerd. Het verpakkingsmateriaal wordt samen – als je dat tenminste op prijs stelt – met het oude bed en matras meegenomen en afgevoerd. Als de stofzuiger klaar staat, wordt de slaapkamer helemaal schoon achtergelaten.

Na de montage geven de monteurs uitleg over de aankopen en voorzien je ook van onderhoudsadviezen.

Zoals gezegd: je kunt zo in bed stappen…

Snelle levering:

Bij varia Passie voor Slapen ben je verzekerd van een snelle levering. Zodra uw aankopen bij ons in het magazijn zijn aangekomen, bezorgen wij die binnen 1 week bij je thuis.

Tijdstip van levering:

Onze monteurs rijden van maandag tot en met vrijdag leveringen. Wij proberen tijdens het inplannen zoveel als mogelijk rekening te houden met uw wensen. Daarnaast geven wij een richtlijn van 2 uur waartussen onze monteurs zullen arriveren. Zo weet je ongeveer wanneer we aankomen en zit je niet de hele dag op ons te wachten. 

Levering op termijn:

Zijn jouw aankopen inmiddels bij ons binnen en kun je het vanwege omstandigheden nog niet kwijt? Dat is geen probleem bij Varia Passie voor Slapen. Geef aan bij een van onze medewerkers dat het nog even niet gelegen komt, dan slaan wij jouw aankopen netjes op in ons magazijn. Kan de afspraak plaatsvinden dan hoef je alleen nog even te bellen voor een afspraak (ongeveer 1 week van te voren bellen). Indien het opslaan van jouw aankopen langer dan 3 maanden gaat duren, dan verwachten wij wel dat je de aankoop alvast betaald. 

Maak ruimte voor uw aankopen:

Wij verwachten bij aankomst voor de bezorging en montage van jouw aankopen dat de ruimte waar de aankopen worden geplaatst, leeg is. Dit is van belang voor ons montage team

Maak kennis met ons montage team:

Monteur: Henk Russchenberg Monteur: Paul Godart

Nuttige blogs met aanverwante informatie:

Blog: Voorbereiding bezorging en montage van jouw nieuwe bed

Blog: Bescherm je boxspring tegen vlekken

 

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht