Deel deze pagina

Onze webshop

Gemakkelijk bestellen, 24 uur per dag!

Begin 2014 zijn we begonnen met het aanbieden van het assortiment in onze webshop. Behoorlijke klus om alle producten online te krijgen, maar elke week groeit ons aanbod. Met veel plezier ontdekken we dagelijks de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het internet. 

Wat is er mogelijk en wat is er onmogelijk

De mogelijkheden liggen vooral in het ontzorgen van onze klanten. Weet jij precies wat je al nodig hebt op gebied van slapen? Dan is het natuurlijk ideaal om je bestelling vanuit je luie stoel te kunnen doen.

Zodra je meer advies nodig hebt, dan is het natuurlijk wat lastiger. In onze showroom kunnen we je rustig alles vertellen en vooral laten ervaren. Die mogelijkheid hebben we voor als nog niet via onze webshop. Dat maakt het aanbieden en adviseren van een compleet bed natuurlijk wel wat lastiger.

Advies via de chat of de telefoon

Om te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen bijstaan bij je aankoop, hebben we verschillende mogelijkheden om je van dienst te kunnen zijn. Telefonisch, onze chat op de webshop, en natuurlijk de e-mail zijn allemaal mogelijkheden om contact met ons te zoeken. En aangezien we allemaal stuk voor stuk werken met de gedachten: Passie voor Slapen, staan we te trappelen om je ook online zo goed mogelijk te adviseren. 

Vertrouwde services en garantie ook online

Varia Passie voor Slapen staat bekend om haar service en garantie. En online leveren we met dezelfde uitgebreide service en garantie. 

Denk hierbij onder andere aan:
- Slaapadvies
- 24 uurs service
- Slaapgarantie
- Hoofdkussen Testservice 

Een kleine bestelling (denk aan dekbedovertrek of hoofdkussen) uit onze webshop versturen wij met TNT Post nog dezelfde dag, (mits besteld voor 17:30) als onze voorraad toereikend is. Bij de artikelen in onze webshop staat omschreven wat de levertijd is. De voorraadstatus is actueel tot op 15 minuten na. In een heel enkel geval kan het gebeuren dat er een gelijke transaktie is. Natuurlijk nemen we dan zo snel mogelijk contact op.

Indien je vragen hebt over de levering kun je ons natuurlijk bereiken op de volgende manieren:

- chat via de site: de chat geeft aan of er iemand van ons team online is, anders is er een mogelijkheid om een bericht achter te laten.

- stuur een e-mail: naar info@passievoorslapen.nl

- bel ons op: 0172 470032 (showroom) of 0614918630 (Lisette Goddrie)

We kijken uit naar je bestelling

Met veel plezier verwerken we dagelijks onze web bestellingen. We zijn geen grote organisatie met enorme automatiseringssystemen. Elke bestelling bekijken onze medewerkers zelf en dragen zorg voor een zo goed en snel mogelijke aflevering. Ook via onze webshop dus de persoonlijke aandacht van onze medewerkers!

Maak een afspraak

= verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht