100 nachten slaapgarantie op matrassen

Wanneer je bij Passie voor Slapen de deur uitstapt, heb je een uitgebreid advies gekregen. Aan de hand van het advies heb je jouw eigen keuze gemaakt. Soms blijkt na een paar weken woelen en draaien: dit is niet het matras waar ik elke nacht op wil liggen. Geen probleem, dan maak je gebruik van de 100 nachten slaapgarantie.

De tijd geven

Nu geldt voor elk nieuw matras dat je het wel even de tijd moet geven. Je lijf heeft tijd nodig om aan het nieuwe matras te wennen. De ondersteuning van het matras is anders en je houding is anders. Je spieren moeten aan al die veranderingen wennen. Maar als je na een week of tien nog niet bent gewend? Tja, soms wil je dan echt iets anders!

Een nieuw advies

De 100 nachten slaapgarantie heeft natuurlijk wel voorwaarden. Zo is het zaak om het nieuwe matras een goede kans te geven. Lukt het echt niet om lekker te slapen, niets aan de hand. Je krijgt gewoon een nieuw advies. Ja, inclusief opnieuw even op een aantal matrassen `proef liggen ́ in de winkel.

De spelregels

De spelregels bij de 100 nachten slaapgarantie zijn:

  1. De garantie periode gaat in vanaf het moment dat het pas gekochte nieuwe bed kant-en- klaar in je slaapkamer staat.
  2. Omdat iedereen tijd nodig heeft om aan een nieuw bed te wennen, is het nodig om het nieuwe matras minimaal tien weken de tijd te geven.
  3. Na die tien weken kan de `slaapgarantie ́ worden toegepast.
  4. Als de nieuwe keuze duurder is, betaal je het verschil bij.
  5. Als de nieuwe keuze goedkoper is, ontvang je een tegoedbon voor het verschil.
  6. De 100 nachten slaapgarantie is uitdrukkelijk een omruilgarantie.
  7. Matrassen uit de opruiming zijn uitgesloten van de omruilgarantie.
Banner voor footer