‘Als beddentester heb ik alles geprobeerd’

Natuurlijk kunnen wij zelf roepen dat we goed zijn in het geven van slaapadviezen. Maar de ervaringen van onze klanten zeggen natuurlijk veel meer. Jo en Marianne waren bereid een kijkje te geven in hun ervaringen.

‘Als beddentester heb ik alles geprobeerd’

“Ik heb me destijds aangemeld bij Passie voor Slapen als beddentester. Natuurlijk ligt er dan al een latente behoefte, want anders doe je dat niet. In de showroom probeerde ik allerlei soorten matrassen. Kees hield daarbij mijn houding in de gaten en lette met name op de rug en de nek. Die gedegen aanpak heeft mij over de streep getrokken om toch voor een nieuw bed te gaan kijken. Mijn man kampte met rugproblemen en sIiep daardoor slecht. Dat verdiende op z’n minst een advies op maat, leek me.

Uiteindelijk zijn we geslaagd voor een bed en hebben we ieder een andere matras aangeschaft, aangepast op het verschil in bouw en gewicht. Daarbij vond ik de manier van werken en communiceren erg prettig. Dankzij de garantieregeling weet je dat je altijd terug mag komen en dat geeft vertrouwen. Mijn man slaapt inmiddels beter en ook voor mijn dochter heb ik een nieuw matras besteld.  Kijk, als je een hele dag moet staan, koop je ook goede schoenen. Waarom dat niet een passende, persoonlijke oplossing voor het matras waarop je iedere nacht ligt?”

Reageer & deelBanner voor footer