'Het was voor ons een logische keuze'

Natuurlijk kunnen wij zelf roepen dat we goed zijn in het geven van slaapadviezen. Maar de ervaringen van onze klanten zeggen natuurlijk veel meer. Arno en Sonja waren bereid een kijkje te geven in hun ervaringen.

‘Het was voor ons een logische keuze’

Arno: “Vijftien jaar geleden kochten wij ons eerste design bed ook al bij Kees. Toen we een paar jaar later gingen verhuizen, liep het onderstel schade op. Dat werd kosteloos vervangen, zonder discussie. Het was voor ons dan ook een logische keuze om voor een nieuw bed bij Passie voor Slapen te starten. Wij zijn inmiddels zelf ook weer wat ouder en ik heb last van een hernia. Een goed bed is nu nog belangrijker dan toen. Onze keuze is gevallen op een degelijke boxspring, waarvan de matrassen rekening houden met het verschil in anatomie tussen Sonja en mij. Nou ja, dat klinkt nogal wetenschappelijk, maar ik ben gewoon twintig kilo zwaarder, dus daar moet je rekening mee houden.”

Sonja: “Het is niet alleen het gewicht, maar ook je persoonlijke voorkeur. Ik begrijp van Kees dat vrouwen doorgaans een zachter matras uitkiezen, en wij vormen daarop geen uitzondering. Het is prettig dat er met zo’n brede blik naar onze wensen werd gekeken en dat de service erg goed en laagdrempelig is. Het bed en de matrassen voldoen aan al onze eisen en zorgen voor een goede nachtrust. Nu alleen de kussens nog; die staan bovenaan ons verlanglijstje.”

Reageer & deelBanner voor footer

Live advies nu online!

Klik hier om te starten