2 persoons bedden

Tweepersoons bedden zijn in een aantal maten beschikbaar, en helemaal aan te passen en te stylen naar eigen wens. Zo stel je jouw bed zelf samen en kun je kiezen voor een kleur die past in jou slaapkamer en het bed te voorzien van de opties die jij graag ziet, van verlichting tot bijmeubelen. Een tweepersoons bed is lekker ruim en is een eye-catcher in de slaapkamer.

Welke afmetingen zijn er?

Tweepersoons bedden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, zo kun je kiezen uit de breedtes 160, 180 of 200 breed. Ook in de lengte zijn er een aantal mogelijkheden zoals 190, 200, 210 of 220. Waar je wel op moet letten is de breedtemaat. Een ledikant is altijd iets breder dan de aangegeven maat. De dikte van de plank wordt meestel niet meegerekend dus moet je rekening houden met ± 5cm extra aan beiden zijden. Bij een boxspring is dat niet het geval.

Welke opties zijn er?

Een tweepersoons bed kun je uitrusten met verschillende opties. De meest gekozen optie is hogere poten, dit om hogere in- en uitstaphoogte mogelijk te maken. Je kunt je bed helemaal afmaken door verlichting aan het hoofdbord of in- en uitstapverlichting. Natuurlijk kun je ook kiezen voor verschillende soorten hoofdborden. Bij ons in de showroom hebben wij heel veel verschillende comfort ledikanten staan in veel verschillende maten en uitvoeringen. Benieuwd naar wat het beste bij jullie past? Maak dan snel een afspraak en onze adviseur laat je alle opties zien en voelen!

Welke bedbodem past in een tweepersoons bed?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem natuurlijk ook erg belangrijk! In een tweepersoons ledikant kunnen alle bedbodems geplaatst worden, behalve een boxspringbodem. Dus een lattenbodem, schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden. Alle boxsprings zijn natuurlijk ook als tweepersoons bed verkrijgbaar. Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras. Bekijk hier een uitgebreid artikel over de verschillende bedbodems en via deze link kun je de bedbodems in onze webshop bekijken. 

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons