fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Over ons

Je kunt mensen zo gelukkig maken als je het juiste bed en matras voor ze vindt, een goede nachtrust heeft zo’n impact op je leven. Dat zien we keer op keer terugkomen. 

Over ons

Welkom bij Passie voor Slapen, dé winkel voor een goede nachtrust. Maak kennis met Ahmed Akin, de eigenaar van Passie voor Slapen en een ware expert op het gebied van ergonomische slaapoplossingen. Ahmed is inmiddels 16 jaar werkzaam in de meubelbranche en heeft in 2014 besloten zijn passie voor slapen te combineren met zijn expertise in meubels en zijn liefde voor klantenservice.

Bij Passie voor Slapen is het onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een goede nachtrust. Ahmed staat dan ook bekend om zijn warme persoonlijkheid en zijn wens om iedere klant persoonlijk te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bed, een kussen of een matras, bij Passie voor Slapen ben je altijd aan het juiste adres.

Onze klanten staan bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom staat hoge service en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd op basis van hun gastvrijheid en expertise op het gebied van ergonomisch slapen. Bij Passie voor Slapen werken we met de beste merken en leveren we kwaliteit in alles wat we doen.

Met twee mooie winkels en veel winkeloppervlakte bieden we onze klanten een 6-sterren behandeling. Ahmed is erg trots op zijn team van fijne collega’s, die zich allemaal inzetten om onze klanten te voorzien van de beste slaapoplossing en service.

Ahmed zelf is een kameleon en kan met iedereen goed opschieten. Dit maakt hem een uitstekende gesprekspartner die zich goed kan verplaatsen in de schoenen van zijn klanten.

Als geboren en getogen Alpenaar weet Ahmed als geen ander wat er nodig is voor een goede nachtrust. Door zijn kennis  op het gebied van ergonomisch slapen is hij in staat om klanten te voorzien van de beste slaapoplossing op maat.

Bij Passie voor Slapen bereiden we ons altijd voor op de toekomst, zodat we ons mooie concept kunnen uitrollen naar meerdere filialen om iedereen in Nederland te kunnen bedienen en te verwennen met onze service .

Kortom, bij Passie voor Slapen ben je verzekerd van de beste slaapoplossing, de hoogste service en de beste kwaliteit. We heten je van harte welkom in onze winkels en helpen je graag bij het vinden van de perfecte slaapoplossing.

Een goed slaap advies

“Een goed advies is ontzettend belangrijk. Het gaat tenslotte om een belangrijke aankoop. Wij, mensen, slapen wel 50 uur per week. Dus je bed moet goed zijn!”

En ben je toch ontevreden over je aankoop, dan hebben wij voor matras, dekbed of kussen een zogenaamde slaapgarantie. “Als ik bij Passie voor Slapen geen goed advies zou geven, zou ik heel vaak moeten omruilen. Door deze manier van werken, kun je als klant echt geen miskoop doen.”

Gezond slapen

Als je het koud hebt, slaap je verkrampt. Als je het warm hebt, lig je te wapperen met je dekbed. Als je matras of je kussen niet lekker ‘past’, lig je te woelen. Je wordt steeds half wakker. Je wordt telkens uit je diepe slaap getrokken. Dan word je ’s morgens wakker en dan denk je: ‘Ik ben niet uitgeslapen’.

Je moet een goede slaaphouding hebben, een fijn slaapritueel en een goed bij jou passend bed met toebehoren: Dan krijg jij ook een Passie voor Slapen! Een bed moet gewoon lekker en gezond slapen, dat is het belangrijkste.

Passie voor Slapen

Rommel in de slaapkamer, het bed niet op een prettige plaats of onrustige kleuren. Allemaal redenen waarom jij niet met plezier zou kunnen doorbrengen in je slaapkamer. En dat vinden wij jammer. Bij Passie voor Slapen hebben we ook mogelijkheden om onze klanten te ondersteunen op gebied van styling door middel van persoonlijk styling- en interieuradvies. In dit advies doorlopen we een stappenplan. Loop deze door en je bent instaat om die slaapkamer perfect te laten aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en eisen. In het persoonlijk interieuradvies is de eerste stap een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we die zelfde stappen doorlopen, maar dan 1 op 1. Het lekkere en gezonde bed dat is stap 1, maar vergeet daarnaast de inrichting en styling niet, alleen dan krijg je optimale Passie voor Slapen.

Persoonlijk styling-advies en inspiratie

Bij Passie voor Slapen bieden wij niet alleen het juiste ligcomfort aan, maar ook persoonlijk styling- en interieuradvies. De slaapkamer is tegenwoordig meer dan alleen een ruimte om te slapen, het is een plek waar we ons terugtrekken om te ontspannen en te leven. Een fijne slaapkamer draagt bij aan het versterken van onze passie voor slapen. Onze experts helpen je graag bij het creëren van een slaapkamer die niet alleen comfortabel is, maar ook bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kom langs in één van onze winkels of maak hier een afspraak