fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Allure logo

Kledingkasten van ongeëvenaarde kwaliteit

Ontdek de perfecte fusie van design en maatwerk met Allure, waar hoogwaardige kastoplossingen tot leven komen. Onze kasten zijn individuele kunstwerken, volledig met de hand vervaardigd door onze eigen vakmensen. Elk detail wordt met zorg gemaakt en afgestemd op jouw persoonlijkheid en behoeften.

Laat uw voornaam en e-mailadres achter en download de brochure!

Waarom Allure?

Kwaliteit van Ongeëvenaarde Klasse

Ontdek waarom Allure synoniem staat voor topkwaliteit. Onze kasten worden vervaardigd met materialen van ongekende kwaliteit, waardoor ze uitstijgen boven de standaardnormen. Betrouwbaarheid, duurzaamheid en vakmanschap zijn de kern van onze belofte. Elke kast is een meesterwerk, gemaakt om jarenlang mee te gaan.

Maatwerk
Meesterschap

Ervaar het meesterschap van maatwerk bij Allure. Van afmetingen tot materialen, handgrepen tot interieurs - wij bieden onbeperkte mogelijkheden om een kast te creëren die perfect past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Onze vakkundig op maat gemaakte kasten zijn uniek en individueel, en combineren functionaliteit met tijdloze schoonheid.

Toegankelijke
maatwerk opties

Ontdek maatwerk zonder budgetbeperkingen bij Allure. Onze kasten bieden onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie tegen een betaalbare prijs. Van luxe maatwerkprojecten tot stijlvolle standaardopties - Allure maakt hoogwaardige maatwerk kasten toegankelijk voor elk budget.

Gratis 3D ontwerp bij passie voor Slapen

Stap binnen bij Passie voor Slapen en ontdek een winkelervaring op het hoogste niveau. Een virtuele rondleiding leidt je door onze inloopkast die de mogelijkheden van Allure tot leven brengt. Tijdens een gratis maatwerkconsultatie maken we een gedetailleerd 3D-ontwerp van jouw droomkast. Zo kun je je ideeën tastbaar maken en visualiseren hoe de kast perfect in jouw ruimte past.

Allure-usp-image

Adembenemende voorbeelden
van Allure maatwerkprojecten

Gratis 3D-ontwerpconsultaties,
waar jouw ideeën en wensen tot leven komen

3d-ontwerp-1
3d-ontwerp2

Ontvang bij Passie voor Slapen een exclusieve ervaring met onze gratis 3D-ontwerpconsultaties. Hier gaan jouw ideeën en wensen een tijdloze samenwerking aan met ons meesterlijk maatwerk. Visualiseer je droomkast in detail, afgestemd op jouw stijl en behoeften. Laat ons team van experts je begeleiden naar een kast die niet alleen functioneel is maar ook een expressie van jouw persoonlijkheid.

Benieuwd hoe jouw ideale
maatwerkkast eruit ziet?

Precisie van inmeten bij jou thuis

Ontdek de ongeëvenaarde precisie van maatwerk bij Allure en Passie voor Slapen. We begrijpen dat elke centimeter in jouw ruimte telt, en daarom gaan we verder dan standaard. Ons team van experts komt persoonlijk bij jou thuis om de ruimte in te meten.

Inmeten-image-allure

Professioneel inmeten

Onze ervaren vakmensen zorgen voor nauwkeurige metingen, rekening houdend met de unieke kenmerken van jouw ruimte.

Persoonlijk advies ter plaatse

Ontvang deskundig advies in jouw eigen ruimte. Onze adviseurs luisteren naar jouw wensen en creëren samen het ideale maatwerkontwerp.

Zekerheid van passend maatwerk

Bij Allure garanderen we een perfect passend resultaat. Onze maatwerk kasten worden nauwkeurig ingemeten voor een naadloze integratie in jouw interieur.

Inmeten wanneer het jou uitkomt

Flexibiliteit staat voorop. Maak een afspraak voor inmeten op een tijdstip dat jou het beste schikt. We passen ons aan jouw planning aan.

Bij Passie voor Slapen geloven we dat maatwerk niet alleen gaat om het creëren van iets unieks, maar ook om ervoor te zorgen dat het perfect past in jouw wereld. Ervaar de geruststelling van zorgvuldig inmeten en creëer samen met ons een kast die voldoet aan al jouw verwachtingen.

Meest gestelde vragen

Allure onderscheidt zich door ongeëvenaarde kwaliteit en meesterlijk maatwerk. Onze focus op individuele kunstwerken, vervaardigd met hoogwaardige materialen, biedt een unieke ervaring in kastoplossingen.

Maatwerk bij Allure betekent dat de kast perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Het biedt onbeperkte mogelijkheden in afmetingen, materialen en ontwerpen, waardoor je een uniek meubelstuk krijgt dat bij jou past. Bovendien zijn Allure maatwerkkasten toegankelijk geprijsd, zodat je voor een mooie prijs al maatwerk kunt hebben. Voor iedereen toegankelijk!

Allure biedt maatwerkkasten die toegankelijk zijn voor elk budget. We streven ernaar om hoogwaardige, op maat gemaakte kasten te leveren voor een mooie prijs, waardoor maatwerk voor iedereen bereikbaar is.

Boek gemakkelijk jouw gratis 3D-ontwerpconsultatie via onze website. Kies een locatie, dag en tijd die jou het beste uitkomt. Tijdens deze consultatie creëren we een gedetailleerd 3D-ontwerp van jouw droomkast. Je kunt alle elementen van de kast visualiseren en aanpassingen doorvoeren totdat het ontwerp perfect aansluit bij jouw wensen. Zo weet je precies hoe de kast eruit zal zien voordat de productie begint.

Dat kan zeker, wij ondersteunen je bij het inmeten van de ruimte voor maatwerkkasten. Tijdens het consult plannen we een meetafspraak in.

Jazeker, maatwerk is geschikt voor elk budget bij Allure. We bieden op maat gemaakte kasten die toegankelijk zijn voor verschillende budgetten. Bespreek je wensen tijdens een consultatie, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die binnen jouw financiële mogelijkheden passen.

Allure is geheel af te stemmen op jouw huisstijl. Met diverse materialen, kleuropties en ontwerpen zorgen we ervoor dat jouw kast een naadloze aanvulling wordt op de esthetiek van je woning. Tijdens een gratis 3D-ontwerpconsultatie visualiseren we jouw droomkast, zodat je precies kunt zien hoe deze past binnen jouw interieur en eventuele aanpassingen kunt doorvoeren om de perfecte match te realiseren.

In onze showroom ervaar je de winkelbeleving op het hoogste niveau. Een virtuele rondleiding door onze inloopkast brengt de mogelijkheden van Allure tot leven. Plan van te voren een gratis 3D-ontwerpconsultaties in zodat je direct je ideale kast kunt ontwerpen met één van onze specialisten.

De doorlooptijd voor maatwerkkasten varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Tijdens de consultatie kunnen we je een nauwkeurige schatting geven.

Jazeker, we bieden 5 jaar garantie op onze kasten. Details hierover worden tijdens het consult besproken. 

Alles over Allure

Mogen we uw voornaam en e-mail noteren?

Uw gegevens zijn bij ons veilig, we houden zelf ook niet van spam.