fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Passie voor Slapen óók voor projecten in binnen- en buitenland

Welkom bij Passie voor Slapen, dé expert op het gebied van slaapcomfort midden in de randstad.. Wist u dat we naast ons uitgebreide assortiment aan slaapsystemen ook projecten verzorgen? Of het nu gaat om het inrichten van hotels, vakantiehuizen, bed en breakfast of opvanglocaties, bij ons is alles maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw gasten heerlijk slapen en uitgerust wakker worden.

Bij Passie voor Slapen hebben we al diverse succesvolle projecten op ons naam staan. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal hotels voorzien van ons slaapcomfort. Hierbij hebben we rekening gehouden met de verschillende wensen en eisen van de gasten en hebben we de slaapsystemen volledig afgestemd op de stijl en sfeer van het hotel. Verder is het belangrijk om te benadrukken dat wij iedere stijl kunnen leveren, van modern en strak tot romantisch en stijlvol. We werken samen met gerenommeerde merken zoals Auping, Serta en Pullman, die bekend staan om hun strakke en hoogwaardige slaapsystemen.

Ook hebben we vakantiehuizen in binnen- en buitenland voorzien van slaapcomfort. Of het nu gaat om een knusse vakantiewoning in de Ardennen of een luxe villa in Zuid-Frankrijk, Passie voor Slapen zorgt ervoor dat uw gasten optimaal kunnen genieten van hun vakantie door te zorgen voor een goede nachtrust. We begrijpen het belang van een comfortabele slaapomgeving, waarin gasten kunnen ontspannen en energie kunnen opdoen voor de volgende dag.

Naast slaapsystemen bieden we ook kledingkasten en op maat gemaakte kasten passend in iedere kamer. Op deze manier kunnen we u op het gebied van slaapkamerinrichting volledig ontzorgen. We zorgen niet alleen voor comfortabele bedden, maar ook voor andere meubelstukken zoals nachtkastjes, commodes, vloerkleden en sierkussens. Daarnaast helpen we u graag met de selectie van hoogwaardig bedtextiel en andere aankledingselementen om de slaapomgeving helemaal compleet te maken.

Bent u geïnteresseerd in onze projecten en wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op. Bij Passie voor Slapen bieden we scherpe prijzen voor grote projecten. Ons team denkt graag met u mee om een passend voorstel te doen dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Samen zorgen we voor een slaapcomfortabele omgeving voor uw gasten.

Passie voor Slapen projecten 1
Passie voor Slapen projecten 2
Passie voor Slapen projecten 3