fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Bezorg- en retour condities

Hoe retourneer ik vanuit Nederland?

 1. Controleer of het product voldoet aan de volgende voorwaarden:
  1. Het product is ongebruikt
  2. De verpakking is niet geopend
  3. Het product is niet beschadigd
  4. Het product dient binnen 14 dagen te worden teruggestuurd
 2. Stop de bijgeleverde pakbon (indien aanwezig) in de doos. Indien niet aanwezig dan graag een briefje in de doos doen met uw volledige naam en het ordernummer.
 3. Stuur het pakket naar:
  1. Passie voor Slapen, Eikenlaan 229, 2404 BP, Alphen aan den Rijn.
 4. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Wat is het retour termijn?

U dient binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen kenbaar te maken dat u uw bestelling of gedeelte van uw bestelling wilt herroepen. Dit kan per website contactformulier, email, messenger of telefonisch. Als het retour gezonden product voldoet aan voorwaarden kunt u binnen enkele dagen uw geld terug verwachten.

Wat zijn jullie verzendkosten?

Om op verzendkosten te besparen en om bij te dragen aan minder milieu belasting bieden we de mogelijkheid om uw bestelling gratis af te halen bij onze winkels in IJmuiden en Alphen.

Voor bezorging van pakketten in heel Nederland rekenen we een vast bedrag van €7,- per bestelling. Dit geldt doorgaans voor kussens, dekbedden en bedtextiel.

Voor XL pakketten door heel Nederland (100x100cm) rekenen we een vast bedrag van €75,- per bestelling. Dit geldt doorgaans voor matrassen. Voor boxsprings of bedden worden de bezorgkosten voor u op maat berekend. 

Wat zijn jullie levertijden?

Voor de levertijden zijn we afhankelijk van de bezorgdiensten. Onze ervaring is dat bestellingen binnen 2-3 dagen worden geleverd. Producten die voor 15:00 worden besteld verzenden wij dezelfde dag.

Wat is jullie retour adres?

Passie voor Slapen, Eikenlaan 229, 2404 BP, Alphen aan den Rijn.