fbpx

Persoonlijk interieuradvies

Een gratis styling plan voor je slaapkamer!

Onze stylist staat voor je klaar! Een slaapkamer is vaak de sluitpost bij het inrichten van een woning. Meestal gaat de aandacht vooral uit naar woonkamer, keuken en badkamer. Want: wie ziet nou die slaapkamer? Nou, jijzelf bijvoorbeeld! Een goed en gratis interieuradvies voor de inrichting en styling van je slaapkamer is dan ook gewoon ‘een cadeautje voor jezelf’ en je eventuele partner.

Slaapkamer stylen

De slaapkamer is steeds belangrijker geworden. Het is niet meer alleen de plek om te slapen. Nee, een slaapkamer is óók een leefruimte. Er wordt televisie gekeken, een boek gelezen, rustig op de laptop gewerkt of gewoon gebruikt om je even uit de drukte van alledag terug te trekken.

En daarom is het wél belangrijk om de slaapkamer prettig in te richten en mooi af te stylen.

De styilist van Passie voor Slapen helpt je om van je slaapkamer met een relatief klein budget een droomslaapkamer te maken. Want het inrichten en afstylen hoeft echt niet duur te zijn!

Beter slapen

Een comfortabele en gezonde nachtrust is heel belangrijk. Om beter te slapen is ook de inrichting van de slaapkamer belangrijk. Je moet tenslotte tot rust komen. En dat lukt niet als de sfeer in je slaapkamer onrustig of ongezellig is of onprettig aanvoelt.

Er zijn natuurlijk algemene richtlijnen.

Opgeruimd staat netjes. De plek van je bed is belangrijk. Het is niet prettig om ‘op de tocht’ te liggen of niet goed in en uit bed te kunnen stappen. En: sommige kleuren zijn rustgevend en andere juist niet.

Maar: een goed interieuradvies is altijd persoonlijk!

Gratis advies

Het allerbelangrijkste bij de inrichting van je slaapkamer is om dicht bij jezelf te blijven. Mensen weten vaak heel goed wat ze wel en wat ze niet mooi en prettig vinden.

We kunnen je bijvoorbeeld wel vertellen dat lichte kleuren je slaapkamer groter laten lijken, maar als jij van donkere kleuren houdt, dan moet je die vooral gebruiken. Donkere kleuren kunnen een gevoel van intimiteit geven. Als je dat belangrijker vindt dan een ruimtelijk gevoel, dan kies je voor donker.

Wat doet dan een stylist?

Bij Passie voor Slapen geeft de stylist advies over kleurgebruik en materialen en hoe je deze kunt combineren. Het is namelijk belangrijk dat de inrichting een eenheid vormt. Het niet goed doorvoeren van een gekozen kleur kan een onrustig gevoel veroorzaken. Dat gaat vaak onbewust.

Door gebruik te maken van het gratis interieuradvies kun je dat voorkomen.

Een goede styling op basis van een goed interieuradvies zorgt voor een prettige sfeer in jouw slaapkamer!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Plan een afspraak met onze stylist, deze komt bij je thuis langs om gelijk de slaapkamer te bekijken. Tevens worden tijdens de afspraak gelijk de wensen en eisen besproken.

Naar aanleiding van deze afspraak plannen we een bezoek aan de showroom. We gaan opzoek naar de items die nog nodig zijn om de slaapkamer in te richten. Dat kan een geheel bed, of juist het matras of het dekbed, kussens of bedtextiel zijn. De stylist heeft natuurlijk zijn huiswerk al gedaan en heeft een compleet plan klaarliggen wat past bij de wensen en eisen en de slaapkamer zelf.

Daarna is het een kwestie van het uitwerken van de plannen. De juiste kleurnummers van verf of juist dat leuke behang heb je in bezit. Passie voor Slapen levert de uitgezochte artikelen en voorziet je van leuke ideeen voor de afstyling met accessoires.

Wil jij een afspraak maken voor een Gratis Stylingsadvies?

Wijn staan voor je klaar om samen de ideale slaapkamer vorm te geven. De afspraak kan zowel tijdens onze openingstijden maar ook s’avonds en in het weekend.

Afspraak maken? Dat kan gemakkelijk online of bel ons op: 0172-470 032 (Alphen) of 0255-540 666 (IJmuiden). Liever per mail? info@passievoorslapen.nl