fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Onze winkels

Welkom bij Passie voor Slapen! Ontdek onze prachtige winkels in IJmuiden en Alphen aan den Rijn, waar we jou verwelkomen in de wereld van ultiem slaapcomfort. Deze pagina biedt je een virtueel voorproefje van wat je in onze winkels kunt verwachten. Kijk rond, laat je inspireren, en wanneer je er klaar voor bent, nodigen we je van harte uit om persoonlijk langs te komen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

Winkel Alphen a/d Rijn

Welkom in onze Alphen aan den Rijn-winkel van Passie voor Slapen, waar een goede nachtrust begint. We zijn verheugd om je weer persoonlijk te kunnen ontvangen, want onze deuren zijn weer open! Of je nu op zoek bent naar bedden, boxsprings, matrassen, kussens, bedbodems, kledingkasten of bedtextiel, bij ons ben je aan het juiste adres.

‘Ons sterke punt is het advies.’ Als slaapspeciaalzaak in de Randstad bieden we bijna 25 jaar deskundig advies en topkwaliteit producten. Ons doel is om jou een gezonde nachtrust te bezorgen. Met gratis sleep scans en een uitgebreid slaapadvies zorgen we ervoor dat je het bed vindt dat optimaal bij jou past.

We zijn groot geworden door ons te richten op jouw situatie. Hoe groot is je slaapkamer? Welke wensen en eventuele klachten heb je? Jouw slaapoplossing is persoonlijk en op maat gemaakt. Wij helpen je graag de eerste stap te zetten naar een betere nachtrust.

En nieuw bij Passie voor Slapen: Live Advies. Heb je vragen over dekbedden, hoofdkussens, dekbedovertrekken of bedden? Via Live Advies kun je direct in onze winkel meekijken en alle producten ontdekken.

Wacht niet langer, kom naar onze Alphen aan den Rijn-winkel en ervaar zelf waarom Passie voor Slapen jouw perfecte slaappartner is.

Showroom impressies Alphen a/d Rijn

Winkel IJmuiden

Onze gedeelde ‘Passie voor Slapen’ maakt ons uniek in IJmuiden. Hier bij Passie voor Slapen IJmuiden draait alles om jouw goede nachtrust. We werken samen met de beste merken in de branche, wat garant staat voor de hoogste kwaliteit in bedden, matrassen, kussens en bedtextiel.

Als lokale ondernemers in IJmuiden, dragen we ook ons steentje bij aan de gemeenschap. We zijn trotse sponsors van Telstar, en we ondersteunen graag de sporten waar onze stad trots op is.

Start nu de virtuele tour door onze showroom in IJmuiden en ontdek ons brede assortiment. Onze werkwijze is onveranderd – topklantenservice, deskundig advies en de beste producten. We leveren niet alleen, maar monteren ook en maken je bed op als je dat wilt.

Bij Passie voor Slapen kun je rekenen op de ideale winkelervaring. We hebben een echte passie voor slapen, en ons doel is om jou de beste nachtrust te bezorgen. Ahmed Akin, verantwoordelijk voor het hele traject van bestelling tot aflevering, deelt onze passie en helpt je graag op het gebied van nachtrust en de slaapkamer.

Ontdek waarom Passie voor Slapen in IJmuiden de ideale winkel is voor al jouw slaapbehoeften. Je slaap begint hier.

Showroom impressies IJmuiden