fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Betaling van de aankoop

De betaling van de aankoop gaat heel gemakkelijk! Bij Passie voor Slapen zijn er meerdere mogelijkheden om te betalen, een aanbetaling is daarbij niet nodig en ook het financieren van uw aankoop behoort tot de mogelijkheden.

Geen aanbetaling!

Bij Passie voor Slapen hoef je geen aanbetaling te doen voor jouw aankopen. Het Montage Team is uitgerust met een mobiel pinapparaat, je betaald de aankopen pas op het moment dat Passie voor Slapen de aankopen netjes heeft bezorgd en geplaatst.

Mocht je het toch prettiger vinden om het bedrag over te maken, is dat geen probleem. Het bedrag dient dan 3 dagen voor levering zichtbaar te zijn op onze rekening.

Gemakkelijk betalen bij aflevering.

Wij monteren eerst al uw aankopen netjes op zijn plek. Daarna lopen onze monteurs de levering samen met u na. Onze monteurs zijn voorzien van een mobiel pinapparaat waarmee je na aflevering de aankopen direct kunt betalen. Natuurlijk is het ook mogelijk het bedrag over te maken. Echter de betaling moet 3 dagen voor levering zichtbaar zijn op onze rekening.

Wel een plan, maar nu even geen geld? Passie voor Slapen heeft de oplossing.

Soms is je slaapkamer echt de sluitpost van je begroting. Soms wil je liever in termijnen betalen. Gewoon omdat het kan.
Bij Passie voor Slapen kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te betalen. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar natuurlijk is een plan op maat het beste.

Overleg daarom tijdens het adviesgesprek met je eigen slaapadviseur.

Kies een maandbedrag Is het aankoopbedrag van je slaapkamercombinatie hoger dan 150 euro en lager dan 2.500 euro, dan kies je een vast maandbedrag. De maandbedragen zijn 10, 25, 50, 75 of 100 euro.

De looptijd van dit krediet is dus afhankelijk van je maandbedrag.

Kies een termijnIs het aankoopbedrag tussen de 2.500 en 10.000 euro, dan kies je de looptijd van je krediet. De keuze gaat tussen looptijden van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden (dus 1, 2, 3, 4 of 5 jaar).

Het maandbedrag is afhankelijk van de combinatie van de looptijd en het aankoopbedrag.

RenteHet verschuldigde bedrag aan rente is voor beide keuzes gelijk. Het maakt voor de rentevoet dus niet uit of je voor een maandbedrag kiest of voor een termijn. Het maandelijkse termijnbedrag bestaat dus altijd uit een aflossings- en een rentedeel.

Vraag je slaapadviseur om het bij jouw situatie en aankoop passende bedrag uit te rekenen.