fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Bescherming vlekken

Bescherm je boxspring met Royal Textile Care

Bij aankoop van een nieuwe boxspring, is het mogelijk een Royal Textile Care behandeling te laten uitvoeren. Onze monteurs verzorgen deze behandeling bij de levering van jouw boxspring. Deze behandeling zorgt voor een optimale bescherming tegen vlekken.

De Royal Textile Care behandeling:

  • Bij de levering van jouw nieuwe boxspring zorgen onze monteurs voor de behandeling met de ‘Royal Textile Care speciaal voor boxsprings’.
  • Stuur daarna het garantiecertificaat in en jouw boxspring krijgt ook nog eens 5 jaar vlekkenservice. Let wel: dit is alleen van toepassing op boxsprings die direct na levering zijn behandeld.

Indien er een vlek komt op de boxspring die niet te verwijderen is, dan heb je volgens de vlekkenservice garantie, recht op een bezoek van een specialist en/of herstoffering van jouw boxspring.

Bij aanschaf van een nieuwe boxspring ontvang je de zogeheten Royal Textile Care Clean & Protect set. Deze complete set bevat o.a.:

  • Een spuitbus “Royal Textile Care Protector” (onze monteurs voeren deze behandeling uit).
  • Een flacon “Royal Textile Care Easyclean” (een effectieve vlekkenoplosser).
  • Een officieel garantiecertificaat.

Wat doet Royal Textile Care Protector voor boxsprings!

Goed te reinigen! Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Royal Textile Care Protector hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.

Ziet er langer als nieuw uit! Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.

Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken! Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.

Vuilbestendig Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Royal Textile Care Protector blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.

Blijvende beschermingDe bescherming met Royal Textile Care is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.

De juiste service: vlek zichtbaar?

De Royal Textile Care Service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Royal Textile Care. Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc…

Stel dat je een vlek hebt in je meubel dan volg je eerst de onderhoudsvoorschriften.
Lukt het je niet de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) zelf te verwijderen dan meld je de klacht zelf aan op de aangegeven wijze. Dan komt er een professionele reiniger bij je thuis die de vlek geheel kosteloos voor je zal verwijderen.