fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Zorgbedden voor maximaal comfort en slaapgenot

Heeft u meer moeite om in- en uit bed te komen? Een zorgbed kan hiervoor een goede oplossing zijn. Moeiteloos in- en uit stappen en gemakkelijk schoonmaken onder uw bed.

Zorgbed Passie voor Slapen shadow
Uw eigen zorgbed samenstellen

Personaliseer het ontwerp en geniet van een stijlvolle boxspring met hoogwaardige afwerking. Dankzij de technische ontwikkelingen is de Boxspring Comfort praktisch voor eventuele verzorging aan huis, stapt u moeiteloos in en uit bed en kunt u bovendien makkelijk schoonmaken onder uw bed.

Zorgbed kleuren

Accessoires en 70 kleuren

Accessoires, zoals een papegaai en een uitvalrek, zorgen voor extra comfort en veiligheid. Bovendien biedt een voetbord en 70 beschikbare kleuren een mooie, complete uitstraling van je bed.

Zorgbed trendelenburg
Zorgbed trendelenburg

Anti trendelenburg functie

De anti-Trendelenburg functie helpt onder andere brandend maagzuur tegen te gaan.

Zorgbed hoog-laag

Hoog-laag functie

De hoog-laag functie zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit bed kan stappen. Dankzij de hoge stand is deze comfortabele boxspring ook praktisch voor eventuele verzorging aan huis.

Zorgbed uitreidbaar
Zorgbed uitreidbaar

Uitrijdbaar

Dankzij de uitrijdbaarheid kunt u gemakkelijk de bedden opmaken en schoonmaken onder het bed.

Zorgbed papegaai

Papegaai

Zorgbed afstandsbediening

Draadloze afstandsbediening

Zorgbed wielen

Stijlvolle poten met wielen

Zorgbed trendelenburg

Uitvalrek

Klanten aan het woord

Uitstappen werd steeds lastiger en pijnlijker.

Op advies van Passie voor Slapen hebben we de Comfort aangeschaft. Ideaal voor nu en dit bed kunnen we uitbreiden in de toekomst. Vooral het in- en uit stappen gaat nu zonder enige pijn.

4.5/5

Silvia

Zonder moeite kan ik onder het bed schoonmaken.

Naast de vele mogelijkheden van het comfort zorgbed ben ik zeer blij met het kunnen verrijden van de twee bedden. Zonder problemen goed schoon kunnen maken onder het bed.

5/5

Ben

Van alle gemakken voorzien door de vele accessoires.

We hebben nu een zorgbed nodig maar eigenlijk alleen voor het in en uit stappen. Wat voor ons belangrijk is is dat we een bed hebben die we nog kunnen uitbreiden. Niet voor nu maar voor later.

4.5/5

Diana

FAQ

Hoe lang geven jullie garantie op zorgbedden?

De garantie op de zorgbedden bestaat uit 3 delen. Garantie op de boxspring zelf, garantie op het frame/lift en de garantie op de motoren. Wij werken met een garantie van 10 jaar op de boxspring tegen kuilen/inzakken, wij hebben 20 jaar garantie op draad en framebreuk en 5 jaar volledig garantie op de motoren.

Moet ik een aanbetaling doen bij aanschaf van een zorgbed?

Op het moment dat u een zorgbed bij ons besteld is een aanbetaling niet nodig. Op het moment van bezorging en montage van het zorgbed kunt u bij onze monteurs pinnen of het nog te betalen bedrag per bank overmaken. 

Bezorgen jullie inclusief installeren?

Wij bezorgen onze bedden en zorgbedden door heel Nederland, hierin werken wij samen met een gespecialiseerd montagebedrijf die alles keurig installeren en u daarna uitgebreid laten zien hoe het bed te verstellen is.

Kan ik een zorgbed uitproberen?

In onze winkel in Alphen aan den Rijn en IJmuiden hebben wij een zorgbed staan. Hier kunt u het bed uitgebreid testen en bekijken. Onze slaapexperts vertellen u graag over alle mogelijkheden van het bed. 

Is elk zorgbed in hoogte verstelbaar?

Alle zorgbedden bij Passie voor Slapen zijn standaard in hoogte verstelbaar, hierbij kunt u alleen het voet en rug gedeelte verstellen, maar ook het bed volledig omhoog en naar beneden verstellen, dit is voornamelijk belangrijk op het moment dat thuis verzorging nodig heeft.

Is elk zorgbed verrijdbaar?

Wij hebben verschillende zorgbedden in de showroom staan, daarbij kunt u denken aan Boxsprings en ledikanten. Natuurlijk zijn alle bedden in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Nieuwsgierig geworden naar wat het best bij u past? Maak dan snel een afspraak of kom langs in één van onze winkels! 

Zit er een lange levertijd op de zorgbedden?

Wij werken gelukkig alleen met leveranciers uit Nederland en België op het gebied van zorgbedden, dit zorgt ervoor dat wij korte levertijden hebben. Zo kunnen wij over het algemeen uw zorgbed binnen 3 tot 5 weken leveren.

Verkopen jullie ook accessoires?

u kunt het zorgbed natuurlijk volledig naar eigen wensen samenstellen daarbij kunt u denken aan: een onrusthek aan de zijkant van het bed, in/uitstap verlichting, een papegaai aan het hoofdeinde van het bed en een leeslampje op het hoofdbord behoort tot de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een zorgbed? Ons team staat klaar om u goed te adviseren!