fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Bedbodems

Boxspring

De boxspring is een bedbodem waarvoor je geen ledikant of bedomranding nodig hebt. Het is eigenlijk een bedbodem en potenset

Lees meer »

Spiraalbodem

De spiraalbodem is een bedbodem gemaakt van dwars gespannen metalen spiralen. Door de open structuur van een spiraalbodem kunnen matrassen

Lees meer »
schotelbodem

Schotelbodem

De schotelbodem is een bedbodem gemaakt van latten met daarop plastic schotels. Door de open, dragende structuur is een schotelbodem

Lees meer »

Lattenbodem

De lattenbodem is een bedbodem gemaakt van latten die over de breedte bol gebogen zijn. Een lattenbodem is een veel

Lees meer »

Meer over Bedbodems

Bedbodem kopen? Dan ben je bij Passie Voor Slapen aan het juiste adres! In onze webshop vind je verschillende soorten bedbodems die aansluiten in jouw behoeften. Door onze kennis op het gebied van slapen maak jij altijd de beste keuze. Dus bestel snel of maak gewoon vrijblijvend een afspraak voor onze showroom. Of kom spontaan eens langs! Onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Soorten bedbodems

Op het gebied van bedbodems zijn een hoop verschillende soorten beschikbaar. In ons assortiment vind je de volgende bodems voor jouw bed:

  • Lattenbodem
  • Spiraalbodem
  • Schotelbodem

Verschillende soorten bedbodems

Zoals je hebt gezien, heb je bij bedbodems verschillende opties. Het is natuurlijk belangrijk dat deze wel past bij je bed. Om deze reden vind je in ons assortiment dan ook verschillende afmetingen bedbodems, zodat dit altijd een match is met jouw bed!

Voordelen

Het voordeel van een bedbodem is dat deze opengewerkt zijn. Dit betekent dat de bodem een hoop lucht doorlaat. Dit bevordert de hygiëne en heeft een positief effect op je slaapsysteem. Kortom, een bedbodem zorgt voor een betere nachtrust!

Bedbodem kopen?

Als je een bedbodem wilt gaan kopen, doe je dat natuurlijk bij passie Voor Slapen. Bij ons vind je namelijk alle verschillende topmerken voor de scherpste prijs. Bij ons kunt u direct bestellen in onze webshop of langskomen in de showroom. Hier wordt u voorzien van topservice, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Neem eens contact met ons op of kom gewoon eens langs!

Alleen de béste merken bij Passie voor Slapen