Spiraalbodem

De spiraalbodem is een bedbodem gemaakt van dwars gespannen metalen spiralen. Door de open structuur van een spiraalbodem kunnen matrassen goed ventileren. Ook biedt een spiraalbodem over de gehele breedte ondersteuning en behoudt het zijn originele vorm. Een spiraalbodem plaats je in een bedombouw of ledikant, of op een potenset voor een minimalistische uitstraling. Spiraalbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke of een (elektrisch) verstelbare uitvoering op alle lengte- en breedtematen.

Soorten bedbodems?

Bij Passie voor Slapen vind je naast de spiraalbodems ook lattenbodems, boxsprings en schotelbodems. Wat een spiraalbodem uniek maakt is de duurzaamheid van het product. Een spiraalbodem gaat zo’n 20 à 25 jaar mee en komt standaard met 10 jaar garantie. Op een spiraalbodems kan je allerlei soorten matrassen leggen, echter adviseren wij voor traagschuim-matrassen om een schotelbodem te kiezen. Kijk voor ons assortiment spiraalbodems snel in onze webshop!

De uitvoering

Spiraalbodems zijn verkrijgbaar in alle lengte en breedtematen, van 70cm bij 190cm tot en met 140cm bij 220cm. Verder heb je de keuze uit een vlakke spiraalbodem, een hand-verstelbare spiraalbodem of een elektrische spiraalbodem. De elektrische uitvoering kent 3 varianten, met 1, 2 of 3 motoren. Welke uitvoering je ook kiest, je slaapt op allemaal met fantastisch comfort.

Slapen op een spiraalbodem

Een spiraalbodem plaats je in een ledikant, of op een potenset. Op de verstelbare spiraalbodems van Auping slaap je het best op een Auping matras, deze zijn namelijk voorzien van een klik-systeem zodat het matras geen kant meer op gaat als je omhoog of omlaag verstelt. Wanneer je een spiraalbodem in een ledikant plaatst, ga dan van tevoren na of jouw ledikant hiervoor geschikt is bij een van onze slaapexperts. Klik hier voor meer informatie over spiraalbodems van tempur.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons