fbpx

Auping Spiraalbodems

De Auping spiraalbodem is al meer dan honderd jaar een bedbodem van topkwaliteit van Nederlandse bodem. Door de 80% open structuur van de spiraalbodem is er veel ruimte voor aanvoer van schone en frisse lucht. De spiraalbodem biedt als enige bodem op elke centimeter ondersteuning, vanwege de meer dan 10.000 ondersteuningspunten en veert altijd terug in de originele positie. De spiraalbodems van Auping hebben een levensduur van ± 20 à 25 jaar

Vlakke Spiraalbodems

De vlakke spiraalbodem is een dwarsgespannen spiraalbodem die zorgt voor een unieke ventilatie en ondersteuning. Deze spiraalbodem is niet verstelbaar en is daardoor voordeliger geprijsd. Hij biedt natuurlijk exact hetzelfde comfort en ondersteuning als alle andere spiraalbodems van Auping.

De vlakke spiraalbodem van Auping is in verschillende maten verkrijgbaar, in de breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.

Specificaties
Kleur: Deep black
Maximale belasting: bij normaal gebruik (slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg.

Bestel hier je Auping spiraalbodem.

Hand-verstelbare Spiraalbodem

De handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiraalbodem.

De handverstelbare spiraalbodem van Auping is in verschillende maten verkrijgbaar, in de breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.
Het rugdeel van de handverstelbare spiraalbodem kan met de hand versteld worden in 13 posities. Het voetendeel is met de hand verstelbaar in 6 posities. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Specificaties
Verstelbaar rugdeel: Handverstelbaar in 13 posities
Verstelbaar voetendeel: Handverstelbaar in 6 posities
Kleur: Deep black
Maximale belasting: bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg.

Bestel hier je Auping spiraalbodem.

Elektrisch-verstelbare Spiraalbodem

De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is en het voetendeel met de hand kan worden versteld. De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn. De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn. Alle elektrische spiraalbodems van Auping verstel je met een draadloze handset.

De elektrisch-spiraalbodems van Auping is in verschillende maten verkrijgbaar, in de breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.

Specificaties
Verstelbaar rugdeel: Elektrisch in 1-, 2- of 3-motorige spiraalbodem
Verstelbaar voetendeel: Elektrisch in 2- of 3-motorige spiraalbodem
Verstelbaar nekdeel: Enkel in 3-motorige spiraalbodem, elektrisch
Knieknik: 2- of 3-motorige spiraalbodem
Handset: Draadloos
Kleur: Deep Black
Maximale belasting: bij normaal gebruik (vlakke toestand, slapen, zitten, liggen) tot maximaal 140 kg.

Bestel hier je Auping spiraalbodem.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons