Bedbodems

Een bedbodem koop je maar een paar keer in je leven, dus het is lastig om op de hoogte te blijven van wat er allemaal mogelijk is. Bij de keuze voor een bedbodem komt meer kijken dan de bedbodem alleen. Welke matras komt er op? In welk ledikant komt het te liggen? En voor wie is het bedoeld? Om je alvast op weg te helpen in dit proces vertellen we je graag wat je bij ons kunt verwachten.

Laat je adviseren

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet raden we je aan een slaapexpert om advies te vragen. Met de slaapexpert bespreek je wat je verwachtingen zijn van de bedbodem, wat wij in collectie hebben en welke wensen en eisen je stelt aan de bedbodem en onze service. Je doorloopt een persoonlijke slaap-advies checklist en we vertellen je wat er allemaal mogelijk is binnen onze collectie. Benieuwd welke bodem het best bij jouw wensen past? Maak dan snel een afspraak.

Uitgebreid testen

Na een uitvoerig advies gesprek wordt het tijd om kennis te maken met de bedbodems uit onze collectie. We zoeken een matras dat vergelijkbaar is met het matras waar je thuis op slaapt om zo goed mogelijk de verschillende bedbodems te kunnen vergelijken. Verder laten we je ervaren wat de verschillende technologieën voor jou kunnen betekenen. Wil je een vlakke bodem? Of toch die elektrisch verstelbare bodem met smartphone bediening?

Slaap lekker

Wanneer duidelijk is welke bedbodem het moet worden nemen we het allemaal nog een keer door en controleren we of we aan alles gedacht hebben. Als de bedbodem besteld is wordt deze op maat geproduceerd door één van onze leveranciers. Het is dan nog even wachten maar zodra deze gereed is maken we een afspraak voor levering. Onze monteurs komen op de dag van levering bij u langs om de bodems in bed te leggen. Het lekker slapen kan beginnen!

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons