De Laatste Trends: Hout

De laatste trends:

Houten Ledikanten

Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit ledikanten van onder andere eikenhout, eiken gecombineerd met staal, kurk, en ledikanten van Beton-look. Deze materialen creëren een uitstraling die zacht en warm kan zijn, maar ook ledikanten die er industrieel en robuust uit zien. Voor welke look je ook kiest, een ledikant uit ons assortiment “hout” is altijd stijlvol en duurzaam met een stevige en massieve uitstraling.

In het assortiment “hout” bij Passie voor Slapen vind je de collecties van Steel & Stockings, Hasena, Mintjens en Nolte

Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit ledikanten van onder andere eikenhout, eiken gecombineerd met staal, kurk, en ledikanten van Beton-look. Deze materialen creëren een uitstraling die zacht en warm kan zijn, maar ook ledikanten die er industrieel en robuust uit zien. Voor welke look je ook kiest, een ledikant uit ons assortiment “hout” is altijd stijlvol en duurzaam met een stevige en massieve uitstraling.

In het assortiment “hout” bij Passie voor Slapen vind je de collecties van Steel & Stockings, Hasena, Mintjens en Nolte

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons