fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Bezorging & Montage

Voor een betrouwbare bezorg- en montage service werken wij met de specialisten van Fix Montage. Zij weten als geen ander hoe je op de juiste manier de producten bezorgt en vervolgens op de juiste manier monteert. En daar blijft het niet bij, voor ze vertrekken zorgen ze dat ze jouw slaapkamer spic-en-span achterlaten.

Bezorgen kan op bijna alle doordeweekse dagen. Van maandag tot en met vrijdag.
Zodra de nieuwe aankopen binnen zijn, wordt er een afspraak gemaakt.

Na aflevering worden de aankopen uitgepakt en geïnstalleerd. Het verpakkingsmateriaal wordt samen – als je dat tenminste op prijs stelt – met het oude bed en matras meegenomen en afgevoerd. Als de stofzuiger klaar staat, wordt de slaapkamer helemaal schoon achtergelaten.

Na de montage geven de monteurs uitleg over de aankopen en voorzien je ook van onderhoudsadviezen.

Zoals gezegd: je kunt zo in bed stappen…

Snelle levering: Bij Passie voor Slapen ben je verzekerd van een snelle levering. Zodra je aankopen bij ons in het magazijn zijn aangekomen wordt er binnen een week een afspraak ingepland voor levering en montage.

Tijdstip van levering: Zodra je bestelling binnen is gekomen neemt Fix Montage contact met je op om een geschikte dag en tijdstip af te spreken.

Levering op termijn: Zijn jouw aankopen inmiddels bij ons binnen en kun je het vanwege omstandigheden nog niet kwijt? Dat is geen probleem bij Passie voor Slapen. Geef aan bij een van onze medewerkers dat het nog even niet gelegen komt, dan slaan wij jouw aankopen netjes op in ons magazijn. Kan de afspraak plaatsvinden dan hoef je alleen nog even te bellen voor een afspraak (ongeveer 1 week van te voren bellen). Indien het opslaan van jouw aankopen langer dan 3 maanden gaat duren, dan verwachten wij wel dat je de aankoop alvast betaald.