fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Dé beddenspeciaalzaal van IJmuiden

Passie voor Slapen - IJmuiden

Onze gedeelde 'Passie voor Slapen' maakt ons uniek

It’s all in the name, een Passie voor Slapen

Het werken met de beste merken heeft als groot voordeel dat je kunt vertrouwen op de uiterst hoge kwaliteit van de producten. Boxsprings, bedden, matrassen, kussens of beddengoed, ons gehele assortiment is van top kwaliteit. En met ons brede assortiment kunnen we voor ieder budget iets moois samenstellen.  

Passie voor Slapen eigenaren

EXTRA VOORDEEL BIJ EEN AFSPRAAK

Bij Passie voor Slapen kijgt u extra veel voordeel als u langskomt op afspraak!

LANGSKOMEN OP AFSPRAAK IS WEL HEEL VOORDELIG

Gratis Support Royale kussen t.w.v. €149,- bij aankoop van een matras, bed of boxspring | 100 nachten omruilgarantie matrassen | 14 nachten omruilgarantie kussens | 5 jaar productgarantie ipv 3 jaar | Onbeperkt advies zonder onderbrekingen | Gegarandeerd direct geholpen zonder wachttijd
MAAK EEN AFSPRAAK!

Lokaal ons steentje bijdragen aan IJmuiden

Ondernemen in IJmuiden doen we met veel plezier en naast het bezorgen van een goede nachtrust voor al onze klanten in IJmuiden en omgeving dragen we ook ons steentje bij aan de community van IJmuiden. Wij hebben voor een sportieve ondersteuning gekozen, een sport waar veel IJmuidenaren trots op zijn. We zijn één van de trotse sponsoren van Telstar. 

Een kijkje in onze Showroom

Start de Virtuele Tour door onze Showroom in IJmuiden!

Onze werkwijze is nog steeds hetzelfde: het hoogste servicelevel, het beste advies en de mooiste producten. Wij bieden full service tot het oude bed afvoeren aan toen, en wij maken het bed ook nog op als je dat prettig vindt.

Passie voor Slapen is de ideale winkel!

‘Slapen, je kunt mij niet gelukkiger maken’, vertelt Ahmed Akin. 

‘Uitslapen dat doe ik gewoon echt graag. Wat is er nou mooier dat ik in mijn werk gewoon de hele dag kan bezig zijn met het adviseren over een van mijn grote hobby’s?’

‘De hoofdmoot van mijn werk is onze klanten adviseren op het gebied van nachtrust en de slaapkamer. Ik ben verantwoordelijk voor het gehele traject wat volgt van bestelling tot aan de aflevering. 

Passie voor Slapen IJmuiden Silvana kussens
Bij ons vind je de beste merken onder 1 dak!

Romantovich wordt Passie voor Slapen

We zijn op zoek gegaan naar een winkel die goed bij ons bestaande concept paste. Toen we hoorde van de Winkel in IJmuiden waren we direct enthousiast. 2 eigenaren die met pensioen willen gaan en de winkel willen overdragen. Een bestaande winkel die al 25 jaar een begrip is in IJmuiden en omstreken.

Na een aantal goede gesprekken met de eigenaren kwamen we al snel tot een overeenkomst en de overname van Romantovich door Passie voor Slapen was een feit. Passie voor Slapen is een echte slaapspeciaalzaak waar de klant centraal staat, met als doel lekker en gezond slapen. Wij voeren de bekende beddenmerken zoals: Auping, Pullman, Tempur, Serta, Silvana kussens en nog vele anderen.

De samenwerking tussen Kees Goddrie en Ahmed Akin is sterk, volledig op elkaar ingespeeld na de vele jaren van samenwerken. “Na een samenwerking van 5 jaar in de winkel in Alphen weten wij precies wat we aan elkaar hebben en hoe met elkaar om te gaan”, vertelt Ahmed Akin. Uitbreiding met een vestiging in IJmuiden onder de naam Passie voor Slapen zagen we beide direct zitten. Wij voeren in IJmuiden dezelfde merken als in Alphen en de manier van werken is identiek.

Onze werkwijze is nog steeds hetzelfde: het hoogste servicelevel, het beste advies en de mooiste producten. Wij bieden full service tot het oude bed afvoeren aan toen, en wij maken het bed ook nog op als je dat prettig vindt.

Contact

Lange nieuwstraat 189

1972 GH, IJmuiden

Tel: 0255 – 540 666

info@passievoorslapen.nl

Openingstijden:

Dinsdag – Vrijdag 10.00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 17:00