fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Matrassen opruiming

Opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting!

Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren, nieuwe designs, tijd voor nieuwe matrassen voor onze showroom! Dat betekent dat we afscheid nemen van tientallen matrassen.

Tijdelijk hebben wij tientallen matrassen van al onze topmerken & onze huiscollectie in de opruiming, dat betekent een heerlijke nachtrust met 50% korting! Kom snel langs de winkel want OP = OP!

Voorwaarden Matrassen Opruiming

Van elk Showroommodel is er 1 exemplaar aanwezig, dus OP=OP!

Matrassen testen in onze showroom

Alle matrassen liggen in onze showroom zodat je rustig kunt voelen of een van de matrassen zou kunnen passen bij jouw wensen en persoonlijke voorkeuren. Onze medewerkers voorzien je natuurlijk graag van persoonlijk advies.

Wanneer je een nieuw matras zoekt, is het belangrijkste natuurlijk dat het matras lekker ligt. In onze showroom kun je alle matrassen uit onze collectie uitgebreid testen. Vind je het lastig om te bepalen of je het matras lekker vindt liggen? Bij Passie voor Slapen hebben we een aantal mogelijkheden om er voor te zorgen dat je een matras uitkiest, dat écht bij jou past.

Proefslapen

Er is veel keus, dus het is belangrijk om de tijd te nemen voordat je een beslissing maakt. Daarom kan je in de showroom van Passie voor Slapen, ieder matras uitproberen, kom heerlijk een uurtje proefslapen! Ben je er nog niet uit? Je kunt alle tijd nemen om op je gemak alle matrassen te proberen, zo lang als nodig is. Ben jij op zoek naar een nieuw matras? Kom dan nu proefslapen bij ons in de winkel!

Slaapadvies

De Matrassen Opruiming is helemaal voordelig in combinatie met een slaapadvies! Je komt er misschien zelf niet helemaal uit, heel begrijpelijk want er is keuze uit tientallen matrassen. Onze slaapexperts staan voor je klaar om tot in detail uit te leggen op welk matras je ligt, wat uniek is aan dat matras en of dit matras ergonomisch gezien bij je past. Samen met een van onze slaapexperts vind je altijd een matras dat optimaal bij jouw lichaam past.  Het slaapadvies is altijd geheel vrijblijvend, en geeft je een heel duidelijk beeld van waar jij op zou moeten letten en wat wel en niet bij je past. Ben jij op zoek naar een nieuw matras? Kom dan even langs, of maak alvast een afspraak met een van onze slaapexperts, dan weet je zeker dat we tijd voor je hebben!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons