Sponsoring stichting Droomdag

Sponsoring Droomdag

We zijn blij om een steentje bij te mogen dragen aan het verwezenlijken van dromen voor gezinnen met een ouder die oncologisch en/of levensbedreigend ziek is, samen met de stichting Stichting Droomdag.

Stichting Droomdag geeft een Droomdag aan gezinnen. Wij zijn er voor gezinnen met een ouder die oncologisch en/of levensbedreigend ziek is en waar het jongste kind onder de 16 jaar is. Een dag vol verrassingen, volledig gericht op de wensen en dromen van het gezin. Waar kinderen gewoon weer kind kunnen zijn, zelfs als één van hun ouders ernstig ziek is. Op deze dag willen wij een blijvende herinnering van onschatbare waarde creëren.

We organiseren de droomdagen in samenwerking met Stichting Opkikker. Dit doen we meestal op vakantiepark Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. In zeer urgente situaties is er ook de mogelijkheid om individuele droomdagen in eigen beheer te organiseren. De droomdagen worden mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, donateurs en de professionele hulp van Stichting Opkikker.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons