fbpx

Passie voor Slapen 

Nolte Slaapkamer Kasten

Verkrijgbaar als kant-en-klaar meubel én op maat met eigen indeling, afmeting, kleur en accessoires

KASTENACTIE MET EXTRA HOGE KORTING OP ALLE NOLTE KASTEN!

Maak je kast compleet

Raster

De Nolte kasten zijn helemaal naar je eigen wens en smaak samen te stellen zodat de kast perfect past bij jou, de ruimte en jouw garderobe. Houd je het eenvoudig met lekker veel planken en een paar roedes? Of deel je de kast in met een van de eindeloze accessoires die je van al het opruim gemak voorzien! Maak online een afspraak om je nieuwe kast samen te stellen.

HORIZONT 100 Drehtürenschrank / ALEGRO2 Schubkastenkommode / CONCEPT ME 500 Bettanlage
Extra images Nolte

PROFITEER VAN EXTRA HOGE KORTING OP ALLE NOLTE KASTEN!

Hoe werkt het?

Eigenlijk heel simpel, maak online een afspraak en kom langs in één van onze vestigingen in IJmuiden of Alphen a/d Rijn. Daar staat onze 3D kastplanner klaar om jouw ideale kast samen te stellen. Wil je meer ruimte voor je schoenen of juist meer ruimte voor hangkleding, jij mag het zeggen. Een handig ingebouwde life-size spiegel, een locker voor je sieraden, een schuine bovenkant ivm een aflopend dak of een afwijkende hoek in de kamer waar we rekening mee moeten houden. Dat is allemaal geen probleem. Zodra je de afspraak hebt ingepland ontvang je van ons direct een bevestiging met daarbij de zaken die we nodig hebben voor een juist design.

Keuze uit verschillende aanzichten

Het aanzicht van de kast wordt bepaald door de deur, voor welke er verschillende materialen en kleuren beschikbaar zijn. Daarnaast kan je kiezen voor het type deur: een draaideur, een vouwdeur, een schuifdeur of een zweefdeur.

Horizont 100 Drehtürenschrank

Draaideur

De Draaideurkast

Draaideuren kennen we allemaal. De deur is bevestigt aan de kast met scharnieren waardoor de deur open draait. Een draaideur heeft als voordeel dat je de hele kast open kunt maken, je kan dus altijd bij al je kleren. Dit is bijvoorbeeld niet het geval bij zweefdeuren, waarbij de ene deur van de kast voor de ander schuift en je maar in een helft van de kast tegelijk kunt zijn. Een draaideur heeft als nadeel dat je wat meer ruimte nodig hebt, omdat de deur de kamer in draait.

Vouwdeur

Vouwdeur

De Vouwdeurkast

Niet iedereen weet direct waar we het over hebben wanneer we spreken van een vouwdeur, maar het spreekt eigenlijk voor zich. Een enkele vouwdeur bestaat uit twee panelen die in het midden aan elkaar zitten met een scharnier en aan de zijkant met scharnieren aan de kast zijn gemonteerd. Het voordeel van vouwdeuren is dat je net als met draaideuren de hele kast kunt openen en dankzij het scharnier in het paneel minder deuren nodig hebt om de hele kast af te dekken dan bij een draaideur. Een vouwdeur heeft als nadeel dat het systeem niet zo soepel werkt als een draai of zweefdeur.

SAVENA Schwebetürenschrank

Schuifdeur

De Schuifdeurkast

Een schuifdeur opent opzij en schuift daarbij in rails over de bodem van de kast achter de andere deur. We merken tegenwoordig steeds minder mensen kiezen voor schuifdeuren en in plaats daarvan kiezen voor zweefdeuren. Het voordeel van de schuifdeurkast is, net als bij een zweefdeurkast, dat de deur niet de kamer in draait en je daardoor ook op plekken met wat minder ruimte een grote kast kwijt kunt.

MARCATO 2.0 Schwebetürenschrank

Zweefdeur

De Zweefdeurkast

Een zweefdeurkast opent opzij en is gemonteerd in rails aan de boven en onderkant van de kast. De deur dekt zo de kast van boven tot onder helemaal af wat een stijlvolle look aan de kast geeft. Net als bij schuifdeurkasten is het voordeel dat de deur niet de kamer in draait en je daardoor ook op plekken met wat minder ruimte een grote kast kwijt kunt.

De magie van de accessoires

Als het uiterlijk van de kast bepaald is wordt het tijd om naar de indeling te kijken. Ieder kastdeel van Nolte wordt standaard geleverd met een roede en twee planken. Soms is dit genoeg, bijvoorbeeld voor een verzameling lange jurken, een paar broeken en shirts, maar soms sluit dit niet goed aan bij de wensen van jou en jouw garderobe. Maar geen zorgen, met de honderden mogelijkheden van Nolte is er voor ieder wat wils. We laten je graag kennismaken de meest voorkomende accessoires.

Raster

DOWNLOAD HIER DE ACCESSOIRES BROCHURE!

Nolte - Concept Me

Download brochure

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Nolte - Savena

Savena image 6

Download brochure

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Nolte - Marcato

Download brochure

Maak een afspraak

Maak een afspraak

De meest gestelde vragen

De vragen van onze klanten m.b.t. kasten

Hoe lang duurt het om mijn kast samen te stellen met de 3D kast planner?

Over het algemeen zijn we een uur tot 1,5 uur bezig om de kast helemaal in te delen zoals onze klanten dat willen. We plannen voldoende tijd in dus geen probleem als het uitloopt. 

Wat moet ik voorbereiden voor de 3D kastplanner sessie?

Belangrijk is dat we de maten weten van de ruimte waar je de kast wilt plaatsen. Het gaat daarbij om de breedte, de diepte en de hoogte van de kast. Als er rekening gehouden moet worden met een schuin dak of een hoek dan is het goed om hier ook even de maten/verloop op te meten. Als laatste is het goed om een aantal foto’s te maken van de ruimte vanuit verschillende hoeken. 

Zijn er kosten verbonden aan de 3D kast planner?

We berekenen geen kosten voor het de sessie met de 3D kast planner. We vinden het belangrijk dat onze klanten een kast krijgen die volledig aan hun wensen voldoet. Dan is de 3D kast planner essentieel omdat we merken dat tijdens het indelen van de kast elementen er vaak nieuwe ideeën ontstaan om nog beter alles op te kunnen bergen.

Krijg ik de design tekening mee?

Zeker, met de tekening kun je thuis alles nog eens goed bekijken. Kloppen de maten en zijn de indelingen optimaal. Mocht je toch iets willen wijzigen dan kunnen we dat nog aanpassen. We geven een hardcopy mee en de digitale versie ontvang je per mail.

Hoe lang is de garantie op de Nolten kasten?

Standaard geven we 10 jaar garantie op de kasten. De hoge kwaliteit van de Nolten kasten maken deze lange garantie periode mogelijk. 

Wordt de kast ook thuis gemonteerd?

Het monteren van de kast doen wij zelf en als je de oude kast door ons wilt laten afvoeren dan kun je dit aangeven. De montage tijd is afhankelijk van het type kast en de omvang, een indicatie geven we als we de definitieve kast hebben bepaald. 

BROCHURE

DE COMPLETE NOLTE KASTENBROCHURE!

Een complete brochure met alle mogelijkheden van de Nolte kasten. De accessoires, maten en indelingen in één brochure!