fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Schotelbodem

De schotelbodem is een bedbodem gemaakt van latten met daarop plastic schotels. Door de open, dragende structuur is een schotelbodem met name geschikt voor traagschuim-matrassen. Ook biedt een schotelbodem de mogelijkheid om de hardheid in te stellen. Een schotelbodem plaats je in een bedombouw of ledikant, of op een potenset voor een minimalistische uitstraling. Schotelbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke of een (elektrisch) verstelbare uitvoering op alle lengte- en breedtematen.
schotelbodem

Soorten bedbodems

Bij Passie voor Slapen vind je naast de schotelbodems ook lattenbodems, boxsprings en spiraalbodems. Wat een schotelbodem uniek maakt is dat je de hardheid in verschillende zones kunt instellen. Een schotelbodem gaat zo’n 20 à 25 jaar mee en komt standaard met 10 jaar garantie. Op een schotelbodems kan je allerlei soorten matrassen leggen. Dankzij de ondersteuning is deze met name voor traagschuim-matrassen adviseren wij om een schotelbodem te kiezen. Kijk voor ons assortiment schotelbodems snel in onze webshop!

De uitvoering

Schotelbodems zijn verkrijgbaar in alle lengte en breedtematen, van 70x190cm tot en met 140x220cm. Verder heb je de keuze uit een vlakke schotelbodem of een elektrische spiraalbodem. Op zoek naar een nieuwe bedbodem, maar weet je niet hoe lang deze moet zijn? Wij adviseren 20cm bij je lengte op te tellen. De elektrische uitvoering kent 2 varianten, met 2 of 4 motoren. Welke uitvoering je ook kiest, je slaapt op allemaal jarenlang met fantastisch comfort.

Slapen op een schotelbodem

Een schotelbodem plaats je in een ledikant, of op een potenset. Op de schotelbodems van Tempur slaap je met ieder matras lekker en vooral de traagschuim-matrassen van Tempur zijn uitermate geschikt. Indien je hulp nodig hebt met het instellen van de hardheid van de schotels, dan kun je altijd terecht bij een van onze slaapexperts. Wanneer je een schotelbodem in een ledikant plaatst, ga dan van tevoren na of jouw ledikant hiervoor geschikt is bij een van onze slaapexperts. Klik hier voor meer informatie over de bedbodems van tempur.

Schotelbodem kopen?

Bent u op zoek naar een schotelbodem voor uw slaapkamer? Bekijk dan het assortiment van Passie Voor Slapen. Wilt u liever een fysieke afspraak maken bij ons in de showroom? Ook dat is geen probleem. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, zodat onze specialisten u kunnen helpen.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons