fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Lattenbodem

De lattenbodem is een bedbodem gemaakt van latten die over de breedte bol gebogen zijn. Een lattenbodem is een veel gekozen bedbodem, onder andere doordat deze voor zoveel verschillende ledikanten en matrassen geschikt is. Naast de reguliere lattenbodem hebben we ook lattenbodems met instelbare schouder- en heupzones. Een lattenbodem plaats je in een bedombouw of ledikant, of op een potenset voor een minimalistische uitstraling. Lattenbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke of een (elektrisch) verstelbare uitvoering op alle lengte- en breedtematen.

Soorten Bedbodems

Bij Passie voor Slapen vind je naast de lattenbodems ook schotelbodems, boxsprings en spiraalbodems. Wat een lattenbodem uniek maakt is dat deze voor zoveel verschillende ledikanten geschikt is. Een lattenbodem gaat zo’n 20 à 25 jaar mee en komt standaard met 10 jaar garantie. Op een lattenbodem kan je allerlei soorten matrassen leggen, echter adviseren wij voor traagschuim-matrassen om een schotelbodem te kiezen. Kijk voor ons assortiment lattenbodems snel in onze webshop!

De uitvoering

Lattenbodems zijn verkrijgbaar in alle lengte en breedtematen, van 70x190cm tot en met 140x220cm. Verder heb je de keuze uit een vlakke lattenbodem of een elektrische lattenbodem. We hebben ook een unieke interactieve lattenbodem in collectie, die extra goed het lichaam kan ondersteunen door te reageren op de lichaamsdruk. Welke uitvoering je ook kiest, je slaapt op allemaal jarenlang met fantastisch comfort.

Slapen op een lattenbodem

Een lattenbodem plaats je in een ledikant, of op een potenset. Maar wordt ook vaak gebruikt in ‘DIY-bedden’. Op de lattenbodems van Passie voor Slapen slaap je met ieder matras lekker en voor de interactieve lattenbodems zijn met name de matrassen van Recor Bedding uitermate geschikt. Indien je hulp nodig hebt met het instellen van de hardheid van de heup- en schouderzones, dan kun je altijd terecht bij een van onze slaap-experts.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons