Synthetische dekbedden

Dekbedden zijn er in vele soorten en maten. De materialen en de hoeveelheid die daarvan wordt gebruikt hebben een grote invloed op het slaapklimaat. Synthetische dekbedden zijn wanneer je kijkt naar alle mogelijke dekbedden een van de voordeligste opties en ze kunnen goed naar je lichaam vormen. Daarnaast is een synthetisch dekbed anti-allergisch en anti-huisstofmijt. Het is hierdoor een ideaal dekbed voor mensen met een allergie.

Wat is synthetisch-materiaal?

Synthetisch materiaal is een door de mens gecreëerde vulling met eigenschappen die lijken op die van dons. Lage kwaliteit synthetische dekbedden hebben doorgaans een vulling die hard en oncomfortabel aanvoelt maar de synthetische dekbedden in onze collectie zijn gevuld met een speciaal luchtig en dat zich net zo gedraagt als dons. De vezels glijden langs elkaar heen en hopen zich niet op. Dit geeft de beleving van een donzen dekbed, zonder de bijkomende kosten. En laat je heerlijk slapen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Kastverlichting

Wie kent het niet, het is nog donker buiten maar jij staat al naast je bed omdat het tijd is

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat

Commodes

Een commode is een elegante oplossing om meer opbergruimte in de slaapkamer te creëren. Dat is fijn want dan blijft

Topdekmatras

Het is een ware trend in slaapkamerland, de Topdek-matras. Zoals elk product heeft ook een topdek-matras voor- en nadelen. We

Contact ons