fbpx

1 persoons bedden

Eenpersoons bedden zijn er in veel verschillende soorten en maten en van alle gemakken voorzien, zo kun je het bed helemaal zelf samen stellen door te kiezen voor hout of staal, in veel verschillende kleuren. Zo stel je het bed samen die past bij de stijl in jou slaapkamer. Een eenpersoons bed past in iedere slaapkamer en logeerkamer en is eenvoudig op te maken.

Welke afmetingen zijn er?

Bij een eenpersoons bed zijn er een aantal maten mogelijk, zo kun je kiezen tussen de breedtes 80, 90 of 100cm breed. Ook de lengte kan erg belangrijk zijn, zo zijn de lengtes 190, 200, 210 of zelfs 220 mogelijk. Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze voor de afmetingen, zij stemmen dit natuurlijk af op jouw wensen! Wil je samen met een adviseur jou ideale bed samen stellen? Klik dan hier.

Welke opties zijn er?

Stel zelf een eenpersoonsbed samen, dit kun je doen door het kiezen van een kleur hout/staal. Maar ook kunnen we de poten aanpassen waardoor je de instaphoogte kunt aanpassen, ook is het mogelijk om te kiezen voor wielen in plaats van poten. Optioneel kun je ook kiezen voor verlichting aan het hoofdbord of in en uitstap verlichting. Meer weten over een bed op hoogte? Klik dan hier.

Zijn alle bedden in 1 persoons-uitvoering verkrijgbaar?

Zo goed als alle ledikanten en boxsprings die je bij ons op de webshop of in de showroom ziet zijn te verkrijgen in 1 persoons uitvoering. Wij kiezen er vaak voor om in de showroom tweepersoonsbedden te tonen, maar bijna alles wat je ziet kan op alle afmetingen worden gemaakt. Datzelfde geldt voor onze matrassen, die zijn te bestellen op alle breedtematen. Wil je weten of een ledikant of boxspring beter bij je past? Klik dan hier.

Welke bedbodem voor 1 persoons bed?

Bij het kiezen van een nieuw slaapsysteem is de keuze van bedbodem natuurlijk ook erg belangrijk! In een comfort ledikant kunnen alle bedbodems geplaatst worden. Dus een Lattenbodem, Schotelbodem en spiraalbodem vallen onder de mogelijkheden, Onze slaapadviseurs houden hier natuurlijk rekening mee in combinatie met het matras.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons