fbpx

Proefliggen, doe je zo!

Proefliggen is echt geen overbodige luxe bij het uitzoeken van je nieuwe matras. Enerzijds zodat onze slaapadviseurs, zo de houding op de matras kunnen beoordelen. Anderzijds om zelf een eerste indruk te krijgen van de matras. Alles dat in die korte periode van proefloggen niet goed aanvoelt, wordt alleen maar erger als je er dagelijks op moet slapen. Wij starten altijd eerst met het stellen van vragen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Daarna is het dan eindelijk tijd om te testen. Wij starten bij Passie voor Slapen altijd eerst met het stellen van vragen onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Alles stellen we in het werk om een zo duidelijk mogelijke uitgangspunt te creëren. Daarna is het dan eindelijk tijd om te testen.

Hoe gaat dat testen in zijn werk:

De informatie uit het gesprek verwerkt de slaapadviseur naar mogelijk passende matrassen. Zo voorkomen wij dat we het complete aanbod moeten laten voelen. Draag comfortabele kleding, zo creëer je namelijk een situatie die lijkt op thuis. Als eerste zal de adviseur vragen op de rug te gaan liggen, daarna op de zij. Beide houdingen zijn belangrijk want geven de adviseur een goed beeld of de matras goed aanpassingsvermogen heeft op jouw postuur. Klik hier om te kijken hoe wij je helpen bij het uitkiezen van een nieuw matras.

90 nachten slaapgarantie:

Wij werken altijd met onze 90 nachten slaapgarantie. Je kunt een matras natuurlijk slecht beoordelen in die paar minuten in de winkel testen. Het testen geeft ons de mogelijkheid goed te kijken naar de ergonomie en of deze past zoals wij dat graag zouden zien. Is dat zo dan test je na aankoop thuis gedurende maximaal 90 nachten. Bevalt het niet dan gaan we gewoon samen even opnieuw kijken wat er kan verbeteren. Meer weten over onze omruilgarantie? Klik dan hier.

Proefliggen? Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over het proefliggen of zijn er andere vragen? Bezoek onze showroom of neem contact op via Live advies. Proefliggen kan natuurlijk in onze winkel in Alphen aan den Rijn en IJmuiden. Wil je er zeker van zijn dat er een slaapadviseur tijd heeft voor een adviesgesprek? Maak dan hier een afspraak voor één van onze winkels!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons