fbpx

100 nachten slaapgarantie

Wanneer je bij Passie voor Slapen de deur uitstapt, heb je een uitgebreid advies gekregen. Aan de hand van het advies heb je jouw eigen keuze gemaakt. Soms blijkt na een paar weken woelen en draaien: dit is niet de matras waar ik elke nacht op wil liggen. Geen probleem, dan maak je gebruik van de 100 nachten slaapgarantie. Wij leggen je graag onze spelregels uit en waar je op moet letten!

Geef het even de tijd

Nu geldt voor elk nieuw matras dat je het wel even de tijd moet geven. Je lijf heeft tijd nodig om aan het nieuwe matras te wennen. De ondersteuning van de matras is anders en je houding is anders. Je spieren moeten aan al die veranderingen wennen. Maar als je na een week of tien nog niet bent gewend? Tja, soms wil je dan echt iets anders!

Een nieuw advies

De 100 nachten slaapgarantie heeft natuurlijk wel voorwaarden. Zo is het zaak om het nieuwe matras een goede kans te geven. Lukt het echt niet om lekker te slapen, niets aan de hand. Je krijgt gewoon een nieuw advies. Ja, inclusief opnieuw even op een aantal matrassen `proef liggen ́ in de winkel.

De spelregels

De garantie periode gaat in vanaf het moment dat het pas gekochte nieuwe bed kant-en- klaar in je slaapkamer staat. Omdat iedereen tijd nodig heeft om aan een nieuw bed te wennen, is het nodig om het nieuwe matras minimaal tien weken de tijd te geven. Na die tien weken kan de `slaapgarantie ́ worden toegepast. Twijfel je over het matras waar je nu bijna 100 nachten op slaapt? Bel gerust naar een van onze winkels!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons