fbpx

Hoe kies je een matras?

het kopen van een nieuw matras is iets wat je niet ieder jaar doet, daarom is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Een matras kies je ook niet zomaar je houd rekening met de bodem waar de matras op komt te liggen, met eventuele lichamelijke ongemakken en of allergieën. Om je alvast op weg te helpen in dit proces vertellen we je graag wat je bij ons kunt verwachten.

Laat je adviseren

Er zijn verschillende mogelijkheden en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet raden we je aan de slaapexpert om advies te vragen. De slaapexpert inventariseert door middel van een adviesgesprek wat het beste bij je past. Tijdens het adviesgesprek komen er vaak dingen naar voren waar je zelf nog niet aan had gedacht. Na dit gesprek is er natuurlijk genoeg tijd om de verschillende matrassen te testen.

Uitgebreid testen

in onze showroom hebben wij alle matrassen van de bekende merken liggen. Hier kun je de matrassen goed met elkaar vergelijken. Het testen van de nieuwe matras doen wij op een vergelijkbare bodem die je ook thuis hebt. Het ligcomfort wordt bepaald door bodem en matras daarom is het belangrijk om te testen op een vergelijkbare bodem. Vergelijk de matrassen altijd met elkaar, hierdoor kun je goed de verschillen voelen. Klik hier voor meer informatie over het proefliggen.

Slaap lekker

Na het uitgebreid testen in de showroom en het bestellen van de nieuwe matras is het vaak nog even wachten tot onze monteurs de nieuwe matrassen komen brengen. Op het moment dat de matrassen bij je thuis op bed liggen gaat de 100 nachten slaapgarantie in. Het lichaam heeft even de tijd nodig om te wennen aan de nieuwe houding en matras, maar na een aantal nachten slaap je weer heerlijk. Slaap lekker! Lees hier meer over onze omruilgarantie. 

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons