fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Auping Matrassen

Een van de merken op gebied van matrassen die wij voeren is Auping. In de matrassen collectie van Auping vind je voor elke slaapsituatie wel een passende slaapoplossing. Graag laten we je vast een kijkje nemen in de mogelijkheden van Auping. Maar wil je echt ervaren wat voor jou een passend Auping matras zou kunnen zijn? Breng dan een bezoek aan onze showroom. We laten het je graag ervaren!

Verschillende Auping matrassen

Je kunt kiezen uit vijf verschillende modellen, elk verkrijgbaar in diverse lengtes en soorten ondersteuning en niveaus van comfort.

Inizio: Dit is een prima matras voor een mooie prijs. Je ligt comfortabel en je hele lichaam wordt goed ondersteund door 3 comfortzones en een latex comfortlaag. Alvast welterusten. De Inizio is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabele en ventilerende matras met 3 comfortzones, die past op elke bedbodem.

Adagio: De matras die nauwkeurig de contouren van je lichaam volgt. Je ligt heerlijk comfortabel en de matras is zeer veerkrachtig. De Adagio heeft namelijk 5 comfortzones. Slaap lekker. Voortreffelijk slapen op een Adagio. 5 Zones en de ventilerende comfortlaag van Latex Perfo vormen een sterk veerkrachtige matras die de contouren van je lichaam volgt.

Cresto: Dé keuze van Tom Dumoulin en Team Sunweb. Op de Cresto slaap je heerlijk door de Latex Pura comfortlaag. Verder heeft deze matras ook een flexibele schouderzone. Hierdoor zak je heerlijk weg tijdens het dromen. De Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor je slaap dankzij 5 zones, met soepele ondersteuning voor de schouders. Duurzaam Latex Pura maakt deze matras extra soepel en veerkrachtig.

Maestro: De Maestro. Deze heeft niet 1, maar 2 ondersteunende schouderzones voor extra comfort. Hierdoor kunnen je schouders nog beter wegzakken en ontspannen in de matras. De Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. De extra hoge DPPS pocketveren en het Visco materiaal in de schouderzone van deze kwaliteitsmatras zorgen voor drukverlichting en laten je schouders verantwoord wegzakken.
Vivo: De meest comfortabele matras van Auping. Met een dubbel ondersteunende schouderzone en een aparte heupzone. Je ligt altijd aangenaam door de temperatuurregulatie van deze matras. Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is de keus voor wie het allerhoogste eisen stelt. Ventilatie en ligcomfort zijn optimaal: met 5 zones in het hardt van de matras plus een ondersteunende schouderzone en een aparte soepele heupzone.

Comfort Matras: De gestoffeerde Comfort matras voldoet aan alle hoge Auping standaarden zoals ondersteuning en ventilatie. Deze eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs, zorgen ervoor dat slaapcomfort voor iedereen bereikbaar is. Een gestoffeerde matras gaat altijd in combinatie met een topper.

Deluxe matras: De gestoffeerde Deluxe matras heeft 5 zones, waaronder een extra zachte en flexibele schouderzone. Hierdoor ervaar je minder druk op je schouder en kun je je heerlijk ontspannen tijdens het slapen. De speciale drukverdeler zorgt voor gelijkmatige ondersteuning en biedt een soepele overgang van de zones. Een gestoffeerde matras gaat altijd in combinatie met een topper.

Prestige matras: De Prestige matras is een luxe matras verfijnd tot in de details. Deze matras heeft 5 zones. Naast de verfijnde schouderzone, heeft deze een extra heupzone, extra dikke drukverdeler en hoge veren voor perfecte ondersteuning. Een gestoffeerde matras gaat altijd in combinatie met een topper.

Kiruna matras: Extra luxe matras voor de luxe Kiruna boxspring. Deze matras gaat altijd in combinatie met een Kiruna topper voor het optimale comfort. Deze gestoffeerde matras heeft maar liefst 7 zones. Ook heeft deze matras 2 soorten veren voor perfecte ondersteuning en een drukverdeler van paardenhaar. Een gestoffeerde matras gaat altijd in combinatie met een topper.

Wil je meer weten over het merk Auping? Klik dan hier.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons