fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Juiste matras uitzoeken?

Het uitzoeken van een nieuw matras kan een gevoel van ‘door de bomen het bos niet meer zien’ geven. Er zijn vele verschillende soorten en elke soort heeft dan ook weer verschillende samenstellingen, met elk hun eigen ligcomfort en daarnaast weer verschillende hardheden. Hoe selecteer je daar nou de juiste matras tussen uit? Het antwoord is eigenlijk simpel: breng een bezoek aan Passie voor Slapen. Onze adviseurs doorlopen met veel plezier en passie ons slaapadvies en zo vind jij zonder problemen en voorzien van duidelijke uitleg, het juiste matras.

Het slaapadvies

Elk slaapadvies start met een kop koffie, thee of wat fris en onze slaapadviseur verdiept zich in jouw situatie. De huidige situatie, eventuele gezondheidsklachten, wensen en eisen die je stelt en natuurlijk kijken we ook grondig naar je slaapritme en andere slaapgewoontes.

Na het gesprek is onze slaapadviseur instaat om een selectie te maken van het aanbod matrassen en zal zijn keuzes graag aan je toelichten. Nu komt het echte werk: het testen van de verschillende matrassen in onze teststudio. De slaapadviseur kijkt grondig naar de houding en ondersteuning vanuit de matras en samen met de feedback die je geeft naar aanleiding van het testen, komen daar vaak de juiste opties uit.

Daarna neemt de slaapadviseur alle opties met voordelen en mogelijke nadelen nog eens grondig door en natuurlijk maakt hij een offerte passend bij jouw situatie.

Zo simpel kan het zijn, het uitzoeken van een matras!

Zie je dat het helemaal niet lastig is om het juiste matras uit te zoeken! Het is gewoon een kwestie van gebruik maken van onze uitgebreide kennis en passie voor het vak. Je kunt daarvoor gewoon langskomen in onze showroom, of je kunt een afspraak plannen zowel tijdens als na onze openingstijden. Kortom bezoek onze showroom, maak hier een afspraak met ée1n van onze slaapadviseurs of neem telefonisch contact op met Kees Goddrie (winkel Alphen a/d Rijn) 06 149 187 47 / 0172-470 032 of Ahmed Akin (winkel IJmuiden) 06-394 930 03 / 0255-540 666.

Extra garantie: 100 nachten slaapgarantie

Aangezien wij denken het advies zo goed onder controle te hebben, dan mag je daar ook wat van verwachten. Op elke levering voorzien van het slaapadvies leveren wij 100 nachten slaapgarantie. Mocht de matras niet naar wens zijn dan kun je samen met ons kosteloos opzoek naar een ander matras. Meer weten over onze slaapgarantie? Klik dan hier.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons