fbpx

Mystery shopper op bezoek geweest (Landelijk onderzoek slaapspeciaalzaken)

Voor onze kwaliteitsbewaking werken wij met klantenvertellen.nl. Bij elke aankoop ontvangt de klant een uitnodiging om zijn of haar ervaringen te delen. Deze ervaringen bespreken we wekelijks met ons team en streven zo naar elke keer weer verbetering. Dit keer is er ook een Mystery Shopper langs geweest:

Stichting WoonWerk een organisatie die werkgelegenheid en trainingen faciliteert in de woonbranche, heeft een landelijk onderzoek gedaan naar de advisering en service van Slaapspeciaalzaken. Er was sprake van een bedroevend lage score. Het landelijk gemiddelde kwam uit op een 4,4. Wij van Varia hebben gelukkig een 7,6 als gemiddelde met onder andere een 8,6 voor klantvriendelijkheid / gastheerschap.

Een mooi cijfer waar we best trots op zijn, maar we zien nog vollop ruimte om dit voor een volgende keer te verbeteren.

Lees het rapport van de Mystery Shopper:

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons