fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Goed slapen, waar moet je op letten?

Goed slapen, waar moet je op letten?

 

Rennen, vliegen en maar doorgaan. Dat is het dagelijkse leven voor veel mensen. Een goede nachrust om dat allemaal te kunnen blijven volhouden is dus van levensbelang. Het juiste bed is eigenlijk stap 1 bij een goede nachtrust. Maar waar ga je nou precies allemaal naar kijken, bij het uitzoeken van het juiste bed?

Bij het uitkiezen van het juiste slaapcomfort, letten wij vooral op deze drie punten:

â—¦Perfecte ondersteuning op je lichaam

â—¦Ventilatie en vochtregulatie

â—¦Duurzaamheid

Perfecte afstemming op je lichaam

Tijdens de nacht heeft je lichaam ondersteuning nodig. Die ondersteuning komt uit je matras maar ook uit je bedbodem. Op het moment dat deze ondersteuning perfect is aangesloten op je lichaam, krijgt deze ook alle ruimte om te herstellen tijdens de nacht. Bij de aankoop van je nieuwe bed, is het dus van belang dat er goed naar de ondersteuning van het lichaam vanuit je matras en bedbodem wordt gekeken. In onze teststudio kijken we grondig naar de aansluiting van het matras en de bedbodem op je lichaam.

Ventilatie en Vochtregulatie

Een tweede belangrijk punt is de ventilatie en vochtregulatie van je slaapsysteem. Het juiste klimaat in bed, zorgt voor een rustige en hygienische nachtrust. We zorgen dat je het niet te koud, maar ook zeker niet te warm gaat krijgen. Ook huisstofmijt is een aandachtspunt. De gebruikte materialen stemmen we af op het gewenste slaapklimaat.

Duurzaamheid

Gemiddeld slaap je 8 uur per nacht en dat 365 dagen in een jaar. Dat zijn heel wat uren die je door gaat brengen in je nieuwe bed. De matrassen en bedbodems zullen dan ook duurzaam moeten zijn en deze belasting zonder problemen kunnen doorstaan. Duurzaamheid is dus een belangrijk punt bij de aankoop van je nieuwe slaapsysteem

Deze 3 punten, maar ook zeker nog andere omstandigheden zoals gezondheid en wensen op gebied van inrichting van je slaapkamer, die nemen we graag mee in het slaapadvies. Elk bezoek aan Varia begint altijd als eerste met een slaapadvies. In dit gesprek komen alle punten aan de orde die van belang zijn om een juiste keuze te kunnen maken.

Eenmaal thuis de nieuwe matrassen bezorgd? Dan begint het echte werk pas! 90 nachten slapen en kijken of matras en/of bedbodem de juiste condities geven voor een gezonde nachtrust. Zoniet dan beginnen we gewoon op nieuw. Slaapgarantie een belangrijke zekerheid op jouw aankoop bij Varia Passie voor Slapen.

Een persoonlijk slaapadvies? Kom langs in onze showroom of plan een afspraak!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons