fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Nieuwe Actie: 2e matras en/of bedbodem gratis

Nieuwe actie: 2e matras en/of bedbodem gratis

De maand april is een nieuw matras of een nieuwe lattenbodem uit de Passie voor Slapen collectie wel heel voordelig. Je koopt er 1 en krijgt de 2e gratis. Zowel de bedbodems als de matrassen staan natuurlijk klaar in onze showroom, maar ook de webshop is inmiddels volledig bijgewerkt.

Bekijk het volledige overzicht in de webshop:

Het volledige overzicht van alle producten met de actie 2e gratis op matrassen en bedbodems is te vinden op: Passie voor Slapen acties!

2e matras gratis

In onze Passie voor Slapen collectie tref je drie verschillende matrassen met elk hun eigen specifieke ligcomfort en natuurlijk prijsstelling. In de maand April 2015 krijg je bij elk matras de tweede gratis.

Feel Good:

Ben jij opzoek naar gewoon een goed matras en heb je geen specifieke klachten? Het matras Feel Good is dan de perfecte keus. Gewoon zoals de naam al zegt een goed matras. Feel Good is een pocketveer matras en heeft een mooie tijk. Kortom gewoon een GOED matras waar je prima de komende jaren op kunt slapen. Normaal v.a. 495,- per stuk, nu 2e gratis.

Feel Better:

Ben jij opzoek naar comfort en ondersteuning vanwege bijvoorbeeld bepaalde rug- of heupklachten. De Feel Better is een luxe Pocketveer met een mooie afdeklaag van koudschuim. Het matras geeft een goede ondersteuning door de verschillende zones en ook de luxe afdeklaag geeft een prettig ligcomfort. Normaal v.a. 595,- per stuk, nu 2e gratis.

Feel Excellent:
De juiste ondersteuning, een prettig klimaat en aangenaam comfortabel liggen? De Feel Excellent heeft het allemaal te bieden. Normaal v.a. 695,- per stuk, nu tweede gratis.

2e lattenbodem gratis

Een goed matras heeft natuurlijk ook een goede bedbodem nodig. Een lattenbodem is een prijsvriendelijke en goed ondersteunende bedbodem. In de maand April 2015 krijg je bij elke lattenbodem de tweede gratis.

Lattenbodem Flex Vlak

De Lattenbodem Flex Vlak is een degelijke en goed ondersteunende lattenbodem. Normaal v.a. 139,- per stuk, nu 2e gratis.

Lattenbodem Flex Elektrisch

De Lattenbodem Flex Elektrisch is een degelijke en goed ondersteunende lattenbodem. De verstelbaarheid is extra luxe met hoofdknik en knieknik waardoor je de optimale zithouding kunt bereiken bij het verstellen van de bedbodem. Normaal v.a. 439,- per stuk, nu 2e gratis.

Kortom de maand April 2015 is de tijd om je nieuwe matras en/of bedbodem bij Varia Passie voor Slapen te bestellen!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons