fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Het merk Tempur toen en nu

Inmiddels is Tempur al heel wat jaren te verkrijgen. Uit onafhankelijk onderzoek is naar voren gekomen dat 97 procent van de gebruikers meer dan tevreden is over zijn of haar Tempur aankoop. En zoals bij elk product zijn er natuurlijk ook gebruikers die niet tevreden zijn over het slapen op Tempur. 


Een miskoop, is geen mogelijkheid door onze slaapgarantie

Omdat het slapen op Tempur zo compleet anders is dan op een traditioneel matras, werken wij met een slaapgarantie van 90 nachten op de Tempur matrassenlijn. Zo zorgen wij dat als iemand niet tevreden is, dat wij dat gewoon kunnen oplossen door de omruilgarantie naar een ander product. Gelukkig komt dit bijna niet voor, maar het is wel een geruststelling: je kunt geen miskoop doen.

Uitgebreide en lange productgarantie

Tempur heeft 15 jaar garantie op bijvoorbeeld de matrassen. 5 jaar volledige garantie en daarna aflopend met 10% per jaar. Kortom ook de garantie is goed geregeld.

Vooroordelen die wij vaak horen over het product Tempur

Het is warm:

Tempur heeft de afgelopen jaren behoorlijk wat nieuwe technologieen ingezet om te zorgen dat er koeler geslapen kan worden. Met de nieuwste ontwikkelingen in de Tempur Breeze collectie zijn er echt grote stappen gezet. Inmiddels is Tempur instaat om koel slapen aan te bieden.

Het draaien en keren is lastig:

Tempur heeft drie verschillende matrasgevoelens en ligcomforts. Met name de Sensation lijn heeft ontwikkelingen verwerkt die het draaien en keren gemakkelijk maken. Eigenlijk vergelijkbaar met een traditioneel matras alleen dan met de voordelen van Tempur.

Het ventileert slecht

Inmiddels heeft Tempur een open celstructuur en ventilatieprofielen en ventileert een matras van Tempur uitstekend. Daarnaast is de nieuwe technologie die verwerkt is in Breeze matrassen nog beter of gelijkwaardig aan andere matrassen op gebied van ventilatie.

Het is hard

Door de verschillende matrassoorten die beschikbaar zijn in het Tempur assortiment is er voor elke klant een passend ligcomfort. Stevig, traditioneel Tempur en zacht. Ondanks dat Tempur temperatuur gevoelig is blijven de verschillende matrasgevoelens de boventoon voeren.

Het is duur

Tempur is een investering voor 15 jaar gezond en comfortabel slapen.

Bekijk de nieuwe Tempur matrassenlijnen en ervaar zelf de verschillen en de nieuwste matrassenlijnen

Kortom: ervaar zelf of Tempur een passende oplossing is voor jouw nachtrust. En heel simpel met onze slaapgarantie kan het niet misgaan.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons