fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

De nieuwe ontwikkelingen in de Tempur Collectie

De Nieuwe ontwikelingen in de Tempur collectie

Er zijn momenteel aardig wat ontwikkelingen in de collectie van Tempur. Eind September de introductie van drie verschillende matrassen met elk hun eigen ligcomfort. En op de beurs in februari het nieuwe Zero G slaapsysteem en de nieuwe Breeze matrassen. En dat was nog niet alles! Tijd om alle ontwikkelingen even op een rijtje te zetten. 

 

De nieuwe matrassen collectie van Tempur

Slapen op Tempur is gewoon echt anders dan dat je gewend bent van een traditioneel matras. Het Tempur matras past zich aan, aan de vormen van je lichaam en zorgt voor drukverlaging. Inmiddels is het specifieke Tempur materiaal dermate doorontwikkeld dat er nu ook verschillende ligcomforts verkrijgbaar zijn.

Tempur Original:

Een steviger ligcomfort met het typische Tempur gevoel zoals het al jaren bekend is. Je lichaam zakt iets weg in het matras. Je voelt de ondersteuning van het matras.

Tempur Cloud:

Een zacht en zeer comfortabel ligcomfort, de vernieuwing in het assortiment van Tempur. Het materiaal is duidelijk zachter dan het Tempur Original matras. Het voelt aan alsof je op een wolkje ligt.

Tempur Sensation:

Een traditioneel ligcomfort, eigenlijk alsof je op een traditioneel matras ligt maar dan met alle voordelen van het Tempur materiaal. Makkelijk draaien en keren.

Alle verschillende matrassenlijnen hebben weer verschillende types. Een van de types is voorzien van het nieuwe Breeze materiaal. Breeze ventileert erg goed en daarnaast blijft het aangenaam koel. Kortom, de gebruiker die Tempur als warm ervaarde zal aangenaam verrast zijn door deze nieuwe Breeze technologie.

De nieuwe hoofdkussens collectie van Tempur

Alle bestaande en bekende hoofdkussens van Tempur blijven in het assortiment. Maar de nieuwe Breeze technologie voor aangenaam koel slapen, is nu ook verwerkt in de nieuwe Breeze hoofdkussens.

Tempur Zero G Slaapsysteem

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.

Voordelen

â—¦Eenvoudige draadloze afstandsbediening

â—¦Ontspannende massage

â—¦Traploze verstelmogelijkheden

â—¦Ruimtebesparende functie

Bedombouw Classic Plus

De Bedombouw Classic Plus heeft een complete restyle ondergaan. Een strak en modern bed wat je gemakkelijk kunt plaatsen om je bestaande Tempur bedbodems en Tempur matrassen.

Bekijk alle vernieuwingen in onze showroom

Inmiddels zijn alle nieuwe producten binnengekomen. De showroom is weer aangepast. Wij zijn er weer klaar voor om alle nieuwigheden te laten zien.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons