fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

AAuping Essential Aanbieding: van 2810,- voor 2195,-

De Auping Essential is tijdens de Auping SummerSale extra voordelig. Naast de 15 % korting ontvang je nog eens een extra voordeel van 227,65 euro op de aanschaf. De Essential is een echt designbed dat in elke slaapkamer past. Bekroond met een Red Dot design award en de erkenning van ‘Goed industrieel werk’.

Extra Summerdeal op de Essential

Tijdens de SummerSale ontvangt je op de Auping Essential nóg meer voordeel. Een complete tweepersoons Essential (vanaf 160 cm breed) is tijdens de SummerSale al verkrijgbaar van € 2.810,-* voor € 2.195,-. Dit betekent naast het 15% SummerSale voordeel een extra voordeel van
€ 227,65.van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017. Kies je andere matrassen en/of een andere spiraalbodems, ook dan ontvang je het extra voordeel van € 227,65 op de complete Essential.

* Essential 180 x 210 cm, inclusief houten hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen

De Auping Essential is verkrijgbaar in verschillende formaten

De Auping Essential is verkrijgbaar als een eenpersoons– en tweepersoonsbed.

Afmetingen eenpersoonsbed: 
80 x 200/210/220 cm, 90 x 200/210/220 cm, 100 x 200/210/220 cm 120 x 200/210/220 cm

Afmetingen tweepersoonsbed:
140 x 200/210/220 cm, 160 x 200/210/220 cm, 180 x 200/210/220 cm, 200 x 200/210/220 cm

Ook de Auping matrassen zijn in eenpersoons- en tweepersoonsuitvoering te verkrijgen. Aan jou de keuze wat het lekkerste ligt of wat passend is in jouw slaapkamer.

Je kan kiezen uit 2 hoogtes

De Essential is verkrijgbaar in 2 hoogtes.

 • De Essential heeft een basis lighoogte van 50 cm. Dit is gemeten vanaf de vloer en in combinatie met een Auping spiraalbodem en een Adagio matras.
 • Met de verhogingspoten van 7 cm, kan dit bed worden verhoogd naar een lighoogte van ongeveer 57 cm. Zo kun je gemakkelijker in en uit je bed stappen. Dit is gemeten vanaf de vloer en in combinatie met een Auping spiraalbodem en een Adagio matras.

Keuze uit 8 kleuren

Je kan kiezen uit 8 kleuren voor het frame en voor het gelakte hoofdboord, namelijk:

 • deep black
 • warm grey
 • cool grey
 • night blue
 • rusty red
 • coral red
 • skin
 • pure white

Gelakt of gestoffeerd hoofdbord

Je hebt de mogelijkheid om de Essential verder aan te kleden en te stylen, in lijn met jouw persoonlijke smaak, met de keuze voor een hoofdbord.  Het mooi vormgegeven hoofdbord is er in een gelakte of gestoffeerde uitvoering. Voor het gestoffeerde hoofdbord heb je de keuze uit een scala van stoffen en kleuren. Het gelakte hoofdbord is verkrijgbaar in de 8 Essential kleuren.

De hoogte van het hoofdbord is, gemeten vanaf de vloer, 90 cm.

Recyclebare materialen

Het ontwerp is echt duurzaam door het gebruik van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn. Je slaapt immers nog lekkerder als je weet dat je keuze niet alleen goed is voor je nachtrust, maar ook voor het milieu.

Ventilatie en ondersteuning

Stel jouw perfecte bed samen door te kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare bodem en een matras die op jouw lichaam is afgestemd. De Auping spiraalbodem, gecombineerd met een Auping matras biedt de juiste verdeling van de lichaamsdruk waardoor je comfortabel slaapt. Je kunt kiezen uit verschillende verstelmogelijkheden:

 • Verstelbare rug
 • Verstelbare rug en benen
 • Verstelbare rug, benen en nek

Tip: Kies je voor een 2-persoonsbed met twee verstelbare bedbodems? Dan kun je deze uitbreiden met een splittopper. Deze topper biedt je de mogelijkheid de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar te verstellen, terwijl de rest van het bed één geheel vormt.

Extra uitbreidingen / accessoires

Je kunt je bed nog meer sfeer geven met behulp van de Aureo bedlampen. Met de dimmer kun je zelf de gewenste lichtsterkte regelen. De Aureo bedlamp past op bijna elke Auping spiraalbodem. Onderaan de staander van de Aureo zit een vloerlampje, dat op de vloer schijnt zodat je ook ‘s nachts prettig je bed in en uit kunt stappen.
Een perfecte aanvulling op jouw Essential is het massieve, mooi vormgegeven houten hoofdbord. Deze is in alle breedte maten verkrijgbaar. Je kan kiezen uit gelakt of gestoffeerd.
Met het in stijl vomgegeven zwevende Essential bedtafeltje voorzie je jezelf van extra gemak. Dit tafeltje is verkrijgbaar in alle 8 Essential kleuren.

Bekijk de Essential nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om het bed te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of deze Auping Essential combinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons