fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping setvoordeel: Original Boxsrping 400,- euro korting

Stel zelf jouw ideale Auping Original boxspring samen! Kies het type hoofdbord, vlakke of verstelbare boxspring in verschillende uitvoeringen, het type stof en de kleur, matrassen in verschillende hardheden en indien gewenst een topmatras van bijvoorbeeld latex of visco.

Ontvang 400,- setvoordeel bij aanschaf van een Auping Original boxspringset!

Auping Original boxspring, creeer deze zelf

Het mooie van de Auping Original boxspring is dat je zelf het gehele bed kunt vormgeven zoals deze passend is bij jouw als persoon en in jouw slaapkamer. De vele mogelijkheden op gebied van design, stof, kleur en materiaal geven je optimale vrijheid.

Geldig van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons