fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Summersale: 15% korting op het gehele Auping assortiment

De zomer is weer van start en dit jaar heeft Auping wel een hele aantrekkelijke aanbieding. Ook in de warme zomermaanden fris en uitgerust wakker worden? Dat kan met de ventilerende collectie van Auping. Kies voor een ventilerende matras, een hoofdkussen voor optimaal ligcomfort, een luchtig zomerdekbed en/of een frisse dekbedovertrek.

De Summersale aanbieding van Auping:

Maak jouw slaapkamer Summerproof en profiteer van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017 van 15% voordeel op het gehele assortiment. Het Auping assortiment bestaat uit: matrassen, boxsprings, bedbodems, bedden, hoofdkussens, dekbedden, bedtextiel en bijmeubelen.

Actievoorwaarden SummerSale: 15% voordeel op het gehele Auping assortiment

Wil je genieten van een goede nachtrust en energieke dagen? Dan zijn juli en augustus, de Auping Summer Sale periode, het ideale moment om een nieuw bed, matras, dekbed of kussen voordeliger te kopen.

  • De looptijd van de actie is van zaterdag 8 juli t/m zondag 3 september 2017.
  • In de actieperiode ontvangt de je bij bestelling van Auping producten 15% voordeel over alle binnen de actie vallende producten.
  • Het 15% voordeel geldt op het gehele Auping assortiment,  inclusief alle dekbedden en kussens behalve de zomerdekbedden (Comfort, Deluxe en Prestige) en de prestige kussens (Synthetic, Nature en Latex)
  • Deze actie geldt alleen op orders (aankoopdatum) die in de actieperiode geplaatst zijn.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Het actievoordeel wordt wel berekend bij de Original boxspring incl. combinatievoordeel en de Auping Essential Summerdeal.
  • De actie geldt niet voor showroommodellen.
  • Onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Deze actie is een samenwerking tussen Koninklijke Auping en dealers.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons