fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping Fall / Winter 2017 bedtextiel collectie

Introductie van een nieuw koppelsysteem tussen dekbedovertrek en dekbed

Vanaf 1 september a.s. is de nieuwe collectie, Fall-Winter 2017 (13 nieuwe dessins dekbedovertrekken en 1 bedsprei) te koop bij de Auping dealers.
Geïnspireerd door mode, design, kunst en de natuur is elk overtrek is van hoogwaardige kwaliteit en met oog voor detail samengesteld.

Er is goed nagedacht over ontwerpdetails als de kleur en structuur van de draad, de weeftechniek en de toevoeging van stiksels en knopen. Door de samenhang in kleur en dessins binnen de collectie, kunnen verschillende overtrekken en kussenslopen onderling gecombineerd worden. De kussenslopen zijn los verkrijgbaar zodat er volop gemixt en gematcht kan worden.

Dankzij de speciale kleurkaarten die Auping bij het ontwerpen van alle producten hanteert, passen de overtrekken en hoeslakens bij de kleuren van de Auping bedmodellen en stoffencollectie.

Nieuw! Button Down System
De nieuwe collectie dekbedden (Ducky Dons) hadden we al voorbereid op het kunnen koppelen van het dekbed en dekbedovertrek. De overtrekken uit de Fall-Winter 2017 textielcollectie zijn hiermee nu ook uitgerust. Met behulp van de lusjes/knoopsgaten en de knopen (die meegeleverd worden bij het dekbed) koppelt u beide producten nu gemakkelijk aan elkaar. Geen schuivende dekbedden meer in het dekbedovertrek!

Dubbele hotelsluiting kussensloop
De bijpassende kussenslopen zijn voorzien van een dubbele hotelsluiting.
Dit betekent dat de stof dubbelgevouwen is doorgestikt ter hoogte van de opening. Hierdoor kijkt u altijd tegen de mooie kant van de stof aan wanneer u “in het kussen kijkt”. Dit maakt de kussens luxer én u kunt nu zowel de voor- als achterkant van het kussen gebruiken.

Extra lange instopstroken
Alle Auping dekbedovertrekken hebben een extra lange instopstrook over de gehele breedte van het overtrek. De totale lengte van het dekbedovertrek is 260 cm. Hierdoor sluit het bij ieder type bed perfect aan en de extra lengte maakt het dekbedovertrek geschikt voor extra hoge matrassen.

Verbeterde kwaliteit katoensatijn
Dit seizoen is de kwaliteit van het katoensatijn verbeterd. Dankzij een nieuwe weeftechniek is deze nog zachter, gladder en soepeler dan voorheen. Deze premium kwaliteit maakt dat de katoensatijnen dekbedovertrekken nog luxer aanvoelen.

Auping Fall / Winter 2017 collectie:

Cubist
Dekbedovertrek Cubist heeft een grafisch motief in een breed scala aan kleuren gecombineerd met witte vlakken. Door de abstracte print heeft dit overtrek een eigentijdse uitstraling. De achterzijde van het overtrek en de kussensloop is groen gestreept. Hierdoor is het overtrek aan twee kanten te gebruiken voor een compleet andere look. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn, dat een chique glans geeft.

 

Ettore
Dit bijzondere overtrek heeft een elegant grafisch gevlochten patroon met een kleurverloop van diepblauw aan het hoofdeinde naar caramel aan het voeteneind. Het dekbedovertrek brengt in de slaapkamer een warme, luxe sfeer. Ettore is geprint op 100% katoensatijn, waardoor de kleuren ook na het wassen mooi blijven. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt.

 

Timber
Dit design bevat een ruitmotief dat is geweven in wit, grijs en zacht groen. Het ingetogen ontwerp met zachte kleuren combineert mooi met licht en donker hout. De speciale weeftechniek zorgt voor een gladde textuur, waardoor het overtrek heerlijk zacht aanvoelt. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen.

 

Kirigami
Kirigami heeft een stijlvol dessin met een geborduurd Japans patroon in glanzend grijs. Deze overtrekset is gemaakt van 100% percale katoen, dat is geweven van zeer hoogwaardig fijn katoengaren. Door de grijze kleurstelling is dit een overtrek dat past bij verschillende interieurstijlen.

 

Memphis
Het opvallende dessin van het overtrek Memphis is opgebouwd uit grote grafische kleurvlakken met veel frisse kleuren. De geplaatste print – die doet denken aan een modern, abstract kunstwerk – bevat verschillende texturen. De kussenslopen en de achterkant van het dekbedovertrek hebben een zwarte ruit op een witte ondergrond. Memphis is gemaakt van 100% katoensatijn.

 

Pisa
Het unikleurige dekbedovertrek Pisa is gemaakt van 100% katoen en heeft een zachte grijs-groene kleur met een fluweelzacht stonewashed effect. De details – zoals de wassing, de stiksels en knopen – geven dit effen overtrek een stoere uitstraling. De kussensloop is afgewerkt met een knoopsluiting. Zowel het overtrek als de kussenslopen hebben een dubbel stiksel en zijn rondom afgewerkt met een smalle rand.

 

Papyrus
Het overtrek Papyrus is een statement in je slaapkamer. Het retro design is opgebouwd uit onregelmatige vormen in verschillende diepe kleurtinten op een linnen structuur. De achterzijde van het overtrek en de kussensloop zijn diep blauw, waardoor de set tweezijdig te gebruiken is. Papyrus is gemaakt van zacht en comfortabel katoensatijn.

 

Akito
Het overtrek Akito sluit aan bij de grafische trend die ook dit jaar heel actueel is. Dit overtrek met een knipoog naar de Japanse kunst bestaat uit vlakken en strepen in grijs, blauw, koraal, cognac, zwart en wit. Een onverwachte nieuwe kleurcombinatie. De bijbehorende kussenslopen hebben een streepdessin in diepblauw en cognac. Voor het overtrek Akito is 100% katoensatijn gebruikt.

 

Osaka
Osaka is een eigentijds dekbedovertrek van 100% katoen met een stijlvolle grafische print van een Japans patroon. Off-white en diepblauw zijn de overheersende kleuren in dit ontwerp, gecombineerd met een rode streep over de hele breedte van het overtrek als kleuraccent. Het dessin loopt door op de kussenslopen, die diepblauw zijn met een zwart Japans patroon.

 

Juniper
Het dessin van het kleurrijke, maar toch rustige overtrek Juniper is opgebouwd uit strakke banen in grijs-blauw, antraciet, taupe, zand, soft pink en oker over de gehele breedte van het overtrek. Op de banen, die worden gescheiden door een witte streep, is een regelmatig wit stippenpatroon gedrukt. Deze overtrekset heeft een frisse en zomerse uitstraling. Juniper is gemaakt van 100% katoen.

 

Lucent
Dekbedovertrek Lucent bestaat uit transparante gestreepte vlakken en is gemaakt van 100% katoensatijn. De zwarte, witte, grijze en nude vlakken vormen samen een asymmetrisch lijnenspel. De achterzijde van het stijlvolle overtrek en de bijbehorende kussenslopen zijn effen wit. Voor dit dessin is een speciale druktechniek gebruikt, met als resultaat een geraffineerd overtrek met veel fijne lijnen.

 

Narcissus
Bij het dekbedovertrek Narcissus is duidelijk merkbaar dat over alle details is nagedacht. Het design heeft vanuit elk oogpunt een andere kleur, dankzij de kruising van verschillende gekleurde draden. Hierdoor ontstaat een mooie changeant-achtige glans. De basis van het overtrek is okergeel met grijs. De bijpassende kussensloop is warm okergeel en heeft een mooie donkergrijze bies aan een kant. Narcissus is gemaakt van 100% katoen.

 

Gatsby
Dit fris witte dessin is geweven uit 100% katoen en met een bijzondere techniek. Dankzij deze ‘seersucker’-techniek, waarbij meerdere draden tegelijkertijd in groepjes worden geweven, ontstaat er een elegant gestreept patroon met een geribbelde textuur. Dit maakt het unikleurige overtrek net even anders. De kussensloop is aan een kant afgewerkt met een bies met knoopsluiting.

 

Revival
De sprei Revival is gemaakt van een soepele denim van hoge kwaliteit. De denim-look geeft de sprei een stoere uitstraling die goed matcht met verschillende overtrekken uit de najaarscollectie. Revival heeft een grafisch patroon dat bestaat uit twee grote kleurvlakken van lichte en donkere denim. Dit effect is bereikt door met de voor- en achterzijde van de stof te spelen. De achterkant van de sprei is uni-blauw. De zachte stof bestaat uit 50% polyester en 50% katoen.

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons