fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Accessoires voor het opmaken van je bed: de nieuwe Kaat Amsterdam collectie

Een super de luxe opgemaakt bed, dat geeft gelijk het gevoel dat je je bed wil inspringen, toch? Natuurlijk slapen we met onze ogen dicht maar een mooi gestylde slaapkamer geeft net dat extra fijne gevoel. De najaarscollectie van Kaat Amsterdam is echt een aanrader om die heerlijke sfeer in je slaapkamer compleet te maken. 

Kaat Amsterdam:

Een nederlands slaapkamer textiel design label, dat zijn inspiratie haalt uit Amsterdam en het reizen over de wereld. Het combineren van kleuren en verschillende materialen geven mooie luxe items die perfect passen in de slaapkamer van nu.

Alle sierkussens van Kaat Amsterdam zijn voorzien van een luxe polyester vulling die maatschappelijk verantwoord is geproduceerd. Daarnaast zijn de sierkussens voorzien van een luxe ritslabel in de vorm van een amsterdams kanaalhuisje in de kleur goud.

Godafoss collectie:

Sierkussen Congaree Natural 45×45
Op sierkussen Congaree zijn witte pailetten in een patroon geplaatst. Hieroverheen zijn subtiele gouden stiksels te zien op een naturel ondergrond. Het sierkussen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Mink Sand 45×45
Het sierkussen Mink is gemaakt van zacht en harig nepbont. Het sierkussen heeft een zand kleur en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van nep bont, 100% acryl. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Tieme Light Grey 45×45
Het sierkussen Tieme heeft op de voorkant een grafisch dessin. Het zachte velvet is doorgestikt. Het sierkussen heeft een licht grijze kleur. De voorkant is gemaakt van velvet, 100% katoen. De achterkant is gemaakt van canvas, 100% katoen. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Crown Sand of Ecru 30×50
Het sierkussen Crown heeft op de voorkant een grafisch patroon in goudkleurige foilprint, gecombineerd met een ecru of Sand kleurige ondergrond. Het sierkussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Plaid Donegal Grey 130×170
Plaid Donegal heeft een witte geweven structuur op een grijze ondergrond. Aan beide zijdes heeft de plaid leuke franjes. Plaid Donegal heeft een grijze kleur en is gemaakt van 85% katoen en 15% acryl. Donegal is verkrijgbaar in de maat 130 x 170 cm.

Sierkussen Vercors Light Grey 43×43
Het sierkussen Vercors heeft op de voorkant een grafisch gequilt dessin. Het zachte velvet is doorgestikt in een modern diagonaal grid. De achterkant is ook gemaakt van velvet. Het kussen heeft een grijze kleur. Het formaat is 43 x 43 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Pinnacles Grey 43×43
Het sierkussen Pinnacles heeft een elegante grijze kleur gemaakt van velvet met donkere en lichte kleurschakeringen. Het sierkussen is gemaakt van 45% velvet en 55% polyester. Het formaat is 43 x 43 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen One Time Natural 45×45
Het sierkussen One Time heeft een bloemenprint, opgebouwd uit zwarte en witte lijnen. De achtergrond heeft een vervaagde structuur in een naturel ondergrond. Het sierkussen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Het formaat is 45 x 45cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Tyge Grey 40×40
Het sierkussen Tyge heeft op de voorkant een doorgestikt visgraatpatroon. Het sierkussen heeft een effen grijze kleur en is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 40 x 40 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Bilbao collectie:

Sierkussen Lindau Multi 30×50
Het sierkussen Lindau heeft aan de voorzijde een abstract patroon in de kleuren donkerblauw, donkerrood, lichtroze, grijs, lichtblauw en bruin. De achterzijde is effen donkerblauw. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Mesa Verde 45×45
Op sierkussen Mesa Verde worden stoffen met elkaar gecombineerd. De voorkant heeft een groenblauwe kleur in een geplisseerde stof. De achterkant heeft een zachtroze kleur. Het kussen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Aura Green, Pink, Ocre en Dark Green 30×50
Het sierkussen Aura is gemaakt van velvet met op de voorkant een modern grid. Het kussen heeft aan de voorkant een reliëf van verticale lijnen met aan de bovenkant enkele horizontale lijnen. Hierdoor ontstaat er aan de bovenkant een blok. Het sierkussen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van velvet, 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sprei Stairway Petrol en Soft Pink 180 x 260 en 260 x 260
De sprei Stairway heeft een doorgestikt motief waardoor er een grafisch patroon ontstaat. De sprei heeft aan de achterkant een andere kleur waardoor het aan twee kanten te gebruiken is. Aan de voorkant heeft de sprei een petrol kleur, de achterkant heeft een zachtroze kleur. Stairway is gemaakt van chambray, 100% katoen en is verkrijgbaar in de maten 180 x 260 cm en 260 x 260 cm.

Sierkussen Malene Soft Pink 45×45
Het sierkussen Malene is gemaakt van een zacht glanzende stof in een zachtroze kleur. Het sierkussen is gemaakt van 75% katoen en 25% viscose. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

London Collectie

Sierkussen Aura Red, Green, Pink, Ocre en Dark Green 30×50
Het sierkussen Aura is gemaakt van velvet met op de voorkant een modern grid. Het kussen heeft aan de voorkant een reliëf van verticale lijnen met aan de bovenkant enkele horizontale lijnen. Hierdoor ontstaat er aan de bovenkant een blok. Het sierkussen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van velvet, 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Plaid Ascot Red en Brown 130×170
Plaid Ascot is heel fijn geweven. Aan de voorkant heeft Ascot een rode kleur, de achterkant heeft een zwart/grijze kleur. Aan beide zijdes heeft de plaid witte franjes. Plaid Ascot is gemaakt van 100% katoen. Ascot is verkrijgbaar in de maat 130 x 170 cm.

Sierkussen Joyda Red 45×45
Het sierkussen Joyda heeft een grafische print met een fijne structuur. De structuur loopt over de de print heen waardoor er een kleurverloop te zien is. Het kussen heeft aan de voorzijde de kleuren rood, wit, zwart en grijs. De achterzijde heeft een effen zwarte kleur. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Vercors Anthracite 43×43
Het sierkussen Vercors heeft op de voorkant een grafisch gequilt dessin. Het zachte velvet is doorgestikt in een modern diagonaal grid. De achterkant is ook gemaakt van velvet. Het kussen heeft een grijze kleur. Het formaat is 43 x 43 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Yayo Red en Black 45×45
Het sierkussen Yayo heeft een stippenprint. De voorkant heeft grote rode stippen op een witte ondergrond. Op de achterkant heeft het kussen kleinere zwarte stippen op een witte ondergrond. Het kussen is gemaakt van 100% katoen met een digitaal geprint patroon. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Manacor Black en Red 40×40
Het sierkussen Manacor heeft een grafische print. Het kussen heeft aan de bovenkant een zwarte ondergrond met speelse witte figuurtjes. De onderkant heeft een witte ondergrond met zwarte figuurtjes. In het midden is er een rode zigzag baan op het kussen geplaatst. De achterzijde heeft een effen zwarte kleur. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 40 x 40 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Stockholm Collectie:

Sierkussen Quinn Soft Pink 30×70
Het sierkussen Quinn heeft op de voorkant een bladerpatroon van foilprint in een koper kleur op een zachtroze ondergrond. De achterkant heeft een effen zachtroze kleur. Het sierkussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 70 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Aura Light Blue 30×50
Het sierkussen Aura is gemaakt van velvet met op de voorkant een modern grid. Het kussen heeft aan de voorkant een reliëf van verticale lijnen met aan de bovenkant enkele horizontale lijnen. Hierdoor ontstaat er aan de bovenkant een blok. Het sierkussen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van velvet, 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Raccoon Soft Pink 45×45
Het sierkussen Racoon is gemaakt van super zacht nepbont. Het sierkussen heeft een zachtroze kleur en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van nep bont, 100% acryl. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Tyge Mint Green 40×40
Het sierkussen Tyge heeft op de voorkant een doorgestikt visgraatpatroon. Het sierkussen heeft een effen grijze kleur en is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 40 x 40 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Prague Collectie:

Sierkussen Salli Anthracite, Black & Natural 60 x 60
Het kussen Salli is gemaakt van zacht velvet. Het formaat is 60 x 60 cm. Het kussen heeft een naturel kleur. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Possum Yellow 45×45
Het sierkussen Possum is gemaakt van zacht imitatiebont en heeft een kleurverloop van naturel tinten naar okergeel. Het kussen is aan de voor- en achterzijde gemaakt van nep bont, 100% acryl. Het formaat is 45 x 45 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Everglades Black 40×40
Het sierkussen Everglades heeft pailletten op een zwarte ondergrond. Het sierkussen is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. Het formaat is 40 x 40 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Crown Ecru en Sand 30 x 50
Het sierkussen Crown heeft op de voorkant een grafisch patroon in goudkleurige foilprint, gecombineerd met een ecru of Sand kleurige ondergrond. Het sierkussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Trophy Golf 40×40
Sierkussen Trophy heeft een gouden gloed op een zandkleurige ondergrond. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 40 x 40 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Vercors Grey en Black 43×43
Het sierkussen Vercors heeft op de voorkant een grafisch gequilt dessin. Het zachte velvet is doorgestikt in een modern diagonaal grid. De achterkant is ook gemaakt van velvet. Het kussen is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het formaat is 43 x 43 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Capital Gold 30×50
Het sierkussen Capital heeft een gouden foilprint op een zwarte ondergrond. De achterkant van het kussen heeft een effen kleur. Het sierkussen Capital is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Monteverde Collectie:

Sierkussen Aura Blue 30×50
Het sierkussen Aura is gemaakt van velvet met op de voorkant een modern grid. Het kussen heeft aan de voorkant een reliëf van verticale lijnen met aan de bovenkant enkele horizontale lijnen. Hierdoor ontstaat er aan de bovenkant een blok. Het sierkussen is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is aan de voor- en achterzijde gemaakt van velvet, 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het kussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Acadia Multi 60×60
Het sierkussen Acadia is geweven van groene en naturel kleurige garen. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 60 x 60 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Riga Red 30×50
Het sierkussen Riga heeft een grafische print van driehoekjes die steeds kleiner worden. Het sierkussen heeft aan de voorkant lichtblauwe driehoekjes op een rode ondergrond. De achterkant heeft een nude kleur met zachtroze driehoekjes. Het kussen is gemaakt van 100% katoen. Het formaat is 30 x 50 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Sierkussen Idal Multi 30×60
Het sierkussen Idal heeft een print van verticale streepjes met een mooi kleurverloop. Het kussen heeft aan de voorkant de kleuren blauw, groen, oranje, roze en rood en aan de achterzijde een effen blauwe kleur. Het kussen is gemaakt van 50% polyester en 50% katoen. Het formaat is 30 x 60 cm. Het sierkussen heeft aan de onderkant een ritssluiting en wordt geleverd inclusief een veerkrachtig polyester binnenkussen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons