fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Nieuw in collectie: Serta, slapen als in een luxe hotel

Dat wauw effect, daar waren we naar opzoek! Boxsprings zoals je die treft in een luxe hotel. Klaar om gewoon heerlijk in te duiken. En die hebben we gevonden! Een echt ander design dan dat je treft bij de andere bekende merken. Ik laat je graag kennismaken met Serta!

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Zij hebben ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling.

Serta is:

Serta, ‘s Werelds beste matras

Het Amerikaanse slaapcomfort is wereldwijd bekend. Vergeleken met andere slaapsystemen onderscheidt Serta zich door de uitgebalnaceerde opbouw van de matrassen. De meerlaagse opbouw zorgt voor een perfecte ondersteuning en een slaapcomfort dat ongeevenaard is. 

Serta, de keuze van de beste hotels!

In de slaapbranche is ons van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels! Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland. Ook u kunt dus genieten van een echte Serta in uw eigen slaapkamer. Dat slaapt lekker!

Serta, een handgemaakt bed

Een boxspring van Serta is een boxspring op maat: tailor made en volgens jouw wensen opgebouwd. Met een boxspring geef je makkelijk een persoonlijke en vriendelijke touch aan jouw slaapkamer. De keuze mogelijkheden zijn ontzettend groot en eindeloos variabel. Combineren is het sleutelwoord bij Serta. Het bed waarvan jij droomt realiseren wij samenmet jouw!

Serta collectie: Boxsprings, Matrassen en Accessoires

De collectie van Serta bestaat uit boxsprings, matrassen en accessoires. Het mark heeft alles in huis om een perfecte uitstraling te maken, voorzien van het comfortabelste slaapcomfort.

Serta, een sfeerimpressie

Boxspring Chess
Slapen doet u als koning en koningin in dit vorstelijke bed. Het gevlochten hoofdbord is handwerk, zoals alles bij Serta handwerk is. Een bed voor wie buiten de hokjes durft te denken en te dromen. In combinatie met de bijpassende accessoires een meesterlijke en strategische zet.

Boxspring Classico
Een klassiek bed in een modern jasje. Gemaakt om de kroon te zijn op elke slaapkamer. De combinatie van uw favoriete stof en een super strak en recht hoofdbord geeft dit bed een heel eigen look: een warme uitstraling maar toch een trendy keuze dankzij het gekleurde biesje – in elke contrastkleur en elk materiaal verkrijgbaar. Te combineren met een voetbord, om het geheel compleet te maken.

Boxspring Lounge
Uw slaapkamer is de plek om tot rust te komen. Relaxen in een aangename omgeving, met als toppunt van ontspanning dit unieke bed. Prachtig afgewerkt design met grote sierlijke, bolvormige vlakken. De afwerking is van een hoog niveau, zoals u mag verwachten van ons. Een bed om van te dromen!

Boxspring Magnum
Als een bed cool kan zijn, is dit een cool bed. Het bol geblokte hoofdbord heeft een artistieke uitstraling. Het bijzondere, geometrische ontwerp is een lust voor het oog. Uniek in zijn schoonheid, origineel en chique in zijn uitvoering. Een kunstwerk voor uw slaapkamer!

Boxspring Magnum XL
Zo mogelijk nog unieker dan de Magnum is deze Magnum XL. Dankzij het grotere hoofdbord een majesteitelijk bed, prachtig om naar te kijken, heerlijk om in te slapen. Pure weelde in een gouden uitvoering. En niet minder luxe in andere kleurstellingen. Voor de echte slaapliefhebber die fris en energiek wakker wil worden in een overweldigend mooi bed!

Boxspring Magnum XXL
Het topstuk van de Serta-collectie. Een overtuigend meubelstuk voor een ruimte die dat kan hebben. De vlakverdeling is variabel, net als de grootte van de blokken. Volg uw eigen smaak en maak het bed zó dat het perfect is. Uw wens bepaalt de richting, Serta doet de rest.

Boxspring Serafin
Een modern hoofdbord met stijlvolle belijning in een strakke omlijsting. De keuze voor de flanellen stof is gedurfd, maar door de zachte uitstraling toch heel comfortabel. Een klassiek bed dat garant staat voor hemelse nachtrust en energiek ontwaken. Jammer dat u uw ogen dicht heeft als u slaapt!

Boxspring Magnifique
Een prachtig bed met een strakke look. De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een stoere uitstraling. En toch luchtig en tijdloos, een tikje Scandinavisch, dankzij de natuurlijke linnen stof. De bijbehorende kastjes zijn optisch bol en hebben een zachte vormgeving. Een spannende combinatie met het strakke bed.

Boxspring Wagner
Een bed als een kunstwerk, dat slaapt als een symfonie. Een op-en-top klassiek gecapitonneerd hoofdbord met een speels motief en ronde hoeken. In combinatie met accessoires in dezelfde stijl, componeert u een look naar eigen smaak. De rijke stof zorgt voor een luxe uitstraling in elke slaapkamer.

Boxspring Clementine Capitone
De overtreffende trap van de Clementine is de Clementine Capitone. Met de tijdloze look van de Clementine maar met een gecapitonneerd hoofdbord in bijpassende stijl: sierlijk en geplooid. Dat is comfortabel slapen in een bed dat de rimpeling van de tijd moeiteloos doorstaat. Een zekere keuze.

Boxspring Clementine
Klassieke vormen in een moderne uitvoering geven het bed de uitstraling van luxe. Eén van de weinige modellen met een gebogen bovenrand aan het hoofdbord. Dit bed in chique landgoedstijl heeft uitschuifbare laden. De rijke stof van het bed is in vele kleuren verkrijgbaar, voor optimale

Boxspring Bellissimi
Een schitterend bed, een echte eyecatcher voor uw slaapkamer. Rustgevende ruiten binnen een brede lijst. De stof is opvallend en excentriek, gewaagd en zeker niet doorsnee. Een bed voor de liefhebber die houdt van bijzonder design. Bijna te mooi om in te slapen.

Boxspring Bijoux
Een opvallend, gecapitonneerd hoofdbord met ruitmotief. Met ronde hoeken en dubbele, geraffineerde stiksels. De diagonale belijning is speels en verrassend. Een bed dat zowel past bij een klassieke als een moderne inrichting. Een sieraad voor uw slaapkamer.

Serta: vanaf 1 augustus 2017 bij ons in de showroom

Inmiddels is de showroom geheel klaar en kun je de collectie ervaren. Onze slaapadviseurs staan natuurlijk voor je klaar om alle mogelijkheden van Serta te bespreken!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons