fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Style je bed in de nieuwste trends: Trend Heritage

Luxe slapen is niet alleen een goed en gezond matras. Het oog wil tegenwoordig ook wat. De slaapkamer toveren we tegenwoordig steeds meer om tot een leefruimte waar je graag vertoeft. Een lekker boek lezen, gewoon even bijkomen van een drukke dag? Het bedtextiel van tegenwoordig maakt de ruimte helemaal af in de stijl die jou het meeste aanspreekt. 

Vandaag geef ik je graag wat inspiratie in de vorm van de trend Heritage. Persoonlijk een van mijn favorieten dit seizoen. Een trend helemaal gebasseerd op luxe, weldaad en intens donkere kleuren en dessins. Love it!

Hoe creeer je deze luxe uitstraling

Eigenlijk is het heel erg simpel, bij deze trend: overdaad schaad niet!!!

Gebruik dubbele hoofdkussens, extra sierkussens en desnoods een dubbel dekbed en overtrek. Vooral kleuren als Donkerblauw, Bordeauxrood, Donkergroen en Ecru doen het in deze trend erg goed. En wees ook vooral niet bang voor een druk dessin. Combineer dat drukke dessin met enkele rustige effen items van luxe materialen zoals fluweel.

Trend Heritage, de shoppinglist:

Andere items uit de collectie Heritage:

Trend Heritage, de uitleg:

Rijke materialen, intens donkere kleuren en dessins: met het Heritage thema laat ESSENZA zich inspireren door vrouwelijke werelden en de schilderkunst van de oude Hollandse meesters. Denk aan prints van toen als schilderachtige bloemenprints, chique paisleydessins en prachtige patronen opgebouwd uit microscopisch kleine diamanten die samenkomen met de trendkleuren van nu. Het resultaat is intens rijke najaarsprints in donkergroen, nachtblauw, bordeauxrood en ecru. Vrouwelijk en stuk voor stuk pareltjes voor in de slaapkamer.

Dit seizoen blijft het niet bij dekbedovertrekken: ESSENZA laat jouw hele interieur meegenieten van het rijke Heritage label met een selectie tapijten, quilts en fluwelen sierkussens, Enook de homewear collectie van het najaar is helemaal afgestemd op deze chique stijl. Enrich today with yesterday’s heritage!

Bekijk de items van Trend Heritage bij ons in de showroom, onze adviseurs zijn je graag van dienst!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons