fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Actie: 20% voordeel op alle Auping matrassen

 

De vernieuwde matrassen van Auping passen perfect bij zowel jouw lichaam als je persoonlijke voorkeur.

Elk mens is anders, ieder lichaam verschillend. Daarom gelooft Auping in oplossingen op maat. En in keuzevrijheid. De matrassen van Auping zijn opgebouwd uit zorgvuldig samengestelde lagen. Je kunt kiezen uit vijf verschillende modellen, elk verkrijgbaar in diverse lengtes, soorten ondersteuning en niveaus van comfort. Voor de consument met ronde heupen is de matras met heupzone uitermate geschikt en de atletisch gebouwde sportman heeft juist profijt van de matras met schouderzone. Voor de lange consument zijn alle Auping matrassen verkrijgbaar in 2.20 meter. Kortom: jij bent uniek, jouw Auping matras ook.

20% voordeel op alle Auping matrassen en toppers

In de actieperiode van zaterdag 30 september tot en met zondag 19 november 2017 ontvang je 20% voordeel op de bestelling van Auping matrassen en/of toppers. • Deze actie is geldig op alle matrastypen. Zowel voor de 1-persoons- als 2- persoonsmatrassen, witte matrassen, gestoffeerde matrassen en topmatrassen.

Kiezen voor Auping is kiezen voor:

 • Optimale ventilatie
 • Perfecte ondersteuning
 • Wasbaar tijk

Bekijk de Auping matrassen nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om het matras te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of deze matrassen een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

 

Actievoorwaarden 20% voordeel op Auping matrassen en toppers:

 • De looptijd van de actie is van zaterdag 30 september tot en met zondag 19 november 2017.
 • In de actieperiode ontvang je 20% voordeel op de bestelling van Auping matrassen en/of toppers.
 • Deze actie is geldig op alle matrastypen. Zowel voor de 1-persoons- als 2- persoonsmatrassen, witte matrassen, gestoffeerde matrassen en topmatrassen.
 • Deze actie geldt alleen op bestellingen die in de actieperiode geplaatst zijn.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties. Het actievoordeel wordt wel berekend bij de Original boxspring incl. combinatievoordeel en bij het 10% combinatievoordeel op bedmodellen.
 • De actie geldt niet voor showmodellen.
 • Onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Deze actie is een samenwerking tussen Auping en de Auping Plaza’s en Auping dealers.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons