fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Nieuw in onze collectie: Norma Timeless Boxsprings

Een heerlijk comfortabel bed, een scherpe prijs, nederlands ontwerp en daarnaast nog eens een collectie met veel mogelijkheden om het slaapcomfort en uiterlijk te kunnen aanpassen. Dat was de uitdaging waar ik voor stond. En ja hoor, eindelijk heb ik het voor elkaar gekregen om deze vier voorwaarden in een mooie nieuwe collectie te kunnen aanbieden. 

De nieuwe Norma Timeless collectie

Comfortabel en echt, echt scherp in prijs is al best een uitdaging. Maar ik wilde meer: nederlands design en de mogelijkheid om het bed volledig te kunnen samenstellen zoals de klant dat zou willen.

Eindelijk kan ik met trots vertellen dat we een super mooie nieuwe collectie in onze showroom hebben staan die voldoet aan alle gestelde voorwaarden.

Comfortabel slapen met Norma Timeless

In de basis sets zoals Norma die aanbied, zit al een ontzettend lekker comfort en een fijne ondersteuning voor het lichaam. Maar daarnaast is het ook nog mogelijk aanpassingen te maken in bijvoorbeeld de Comfort Topper of het matras. Je hebt de keuze uit veel verschillende materialen met elk zijn eigen en unieke eigenschappen.

Ontzettend scherpe prijzen voor de Norma Timeless collectie

De Timeless collectie heeft drie verschillende boxspringsets. Waarbij je op elke set enorm veel aanpassingen kunt maken om het bed helemaal aan te passen aan je eigen wensen.

De drie verschillende modellen:
Norma Timeless Jubileum: zowel in vlak als verstelbaar leverbaar.
Vlak: van 2.795,- nu voor 1.699,- (140/160/180 x 200/210)
Elektrisch: van 3.815,- nu voor 2.599,- (140/160/180 x 200/210)
: zowel in vlak als verstelbaar leverbaar.
Vlak: van 3.494,- nu voor 2.099,- (140/160/180 x 200/210)
Elektrisch: van 4.714,- nu voor 3.099,- (140/160/180 x 200/210)
Alles lezen over de mogelijkheden: Norma Timeless Jubileum
Norma Timeless Magnifique: zowel in vlak als verstelbaar leverbaar.
Vlak: van 4.345,- nu voor 2.799,- (140/160/180 x 200/210)
Elektrisch: van 5.565,- nu voor 3.799,- (140/160/180 x 200/210)

Timeless collectie is in Nederland ontworpen

Voordelige prijzen aanbieden op boxspringsets is opzich niet een hele grote uitdaging. Vaak kom je dan terecht in setjes die geproduceerd zijn in Azie. Het comfort is ver te zoeken. De kwaliteiten, veiligheid en duurzaamheid van de materialen is daarbij gewoon niet te controleren. Slaapcomfort is een product wat gewoon veilig moet zijn, duurzaam moet zijn en van goede kwaliteit op gebied van materialen.

Daarnaast is Nederland wel een van de landen die echt hoogstaande kwaliteit levert op gebied van slaapcomfort. We lopen daarin echt voorop. Die kwaliteit wilde ik ook graag terug zien in deze collectie.

De Norma Timeless is ontworpen door Norma uit Boxmeer. Een fabrikant die al sinds 1884 actief is. Gewoon betrouwbaar.

De vele mogelijkheden om van de Timeless jouw ideale Timeless te maken

Een set voor een scherpe prijs. Enorm veel leveranciers bieden die aan. Echter de mogelijkheid om aanpassingen te doen is vaak dan weer heel erg beperkt. Wij zijn een slaapspecialist. En vanuit de overtuiging dat niet iedereen hetzelfde is en andere wensen en eisen heeft, wilde ik wel een collectie die de mogelijkheden bied om aanpassingen te maken. Dat is gelukt met de Timeless collectie.

Met de Norma Timeless kun je echt elk onderdeel aanpassen aan jouw eigen wensen. En dat vaak zonder meerprijs of een kleine meerprijs. Zo zijn wij als slaapspecialist nog steeds in staat om het bed geheel samen te stellen zodat het echt bij je gaat passen.

Maak kennis met de Norma Timeless

Inmiddels staat de nieuwe Timeless collectie van Norma compleet in de showroom. Ik nodig je dan ook graag uit om ons eens te bezoeken. Onze slaapadviseurs adviseren je graag over dit mooie product. Daarnaast kun je de bedden in alle rust echt even ervaren door te gaan liggen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons