fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

De juiste maat hoeslaken of dekbedovertrek?

Een van de meest gestelde vragen in onze showroom: welke maat dekbedovertrek of hoeslaken heb ik nodig? Tijd voor een handig en snel overzicht, waarin je snel kan zien welke maatvoering het beste zou gaan passen.

Kleine aantekening: het komt weleens voor dat mensen toch andere maatvoeringen gebruiken dan eigenlijk geadviseerd is op een bepaalde bedmaat. Het beste is dus toch voor de zekerheid nog even goed na te kijken op de aankoopbon of het bed of dekbed zelf nog even te meten.

Overzicht met gangbare maatvoeringen

Onderstaand het overzicht van gangbare maatvoeringen voor hoeslakens en dekbedovertrekken voor bedden en dekbedden:

 

De instopstrook van dekbedovertrekken

De instopstrook is voor veel mensen ook erg belangrijk. In onze collectie selecteren we onze merken op een ruime instopstrook. Zo weten we zeker dat je het dekbed weer prettig kunt opmaken (ook bij langere bedden 210/220 lengte).

Vragen over de juiste maatvoering

Onze slaapadviseurs helpen je natuurlijk graag als je vragen hebt. Ze weten precies welke maatvoeringen je het beste zou kunnen gebruiken en vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden die er te krijgen zijn.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons