fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Nieuwe bedtextiel collectie: At Home Najaar 2017/2018

De nieuwe najaarscollectie van At Home is inmiddels binnen. Een collectie die je slaapkamer een heerlijke stoere maar sfeervolle uitstraling geeft. De overtrekken in de collectie zijn gemaakt van een heerlijk zachte katoen. Blijven super mooi ook na veelvuldig gebruik en zijn makkelijk in onderhoud. Kortom tijd om eens te kijken naar de nieuwe dessins in deze collectie!

Inspiratie voor de collectie

De volgende woorden zie je terug in de designs van At Home: Simplicity, Authentic, Sturdy, Female, Softness, Harmony en Structures.

Mijn persoonlijke favorieten uit deze At Home collectie

Als al die nieuwe collecties binnenstromen, moet ik echt uitkijken dat ik niet continue weer nieuwe overtrekken blijf uitzoeken. Ook in deze collectie zijn er wel weer twee overtrekken die ik echt niet kan laten liggen. Het stoere van dekbedovertrek At Home Leather en daarnaast het vrolijke van Dekbedovertrek At Home Charm. Aangezien mijn slaapkamer wel weer toe is aan een nieuwe look, vrees ik dat deze een dezer dagen gewassen en al in mijn slaapkamer pronken.

Complete collectie overzicht met alle informatie?

Het complete overzicht van de At Home collectie staat natuurlijk op onze website.

At Home Fold Dekbedovertrek

Het dekbedovertrek Fold heeft een visgraatpatroon met een mooi kleurverloop.  Dekbedovertrek Fold is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240cm lang.

Inspiratie = papier, puur in zijn eenvoud, gevouwen tot een prachtig geheel.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • At Home Fold Natural = verschillende natureltinten
  • At Home Fold Blue = verschillende blauwtinten
  • At Home Fold Grey / Green = verschillende zachte groentinten

At Home Subtle Dekbedovertrek

Op het dekbedovertrek Subtle is de structuur van touw te zien. Het dekbedovertrek heeft een subtiel banendessin en is opgebouwd uit de kleuren antraciet, naturel, zand en verschillende bruin- en grijstinten. Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240cm lang.

Inspiratie = touwen, gekleurd door het leven op verschillende plekken van de wereld.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • At Home Subtle Natural = verschillende natureltinten

At Home Charm Dekbedovertrek

Op het dekbedovertrek Charm is de structuur van een muur te zien afgewisseld met verschillende dots. Het overtrek heeft een naturel ondergrond afgewisseld met accenten in nude, roze, antraciet, grijs, taupe, blauwgroen en roodbruin. Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240cm lang.

Inspiratie: Mijn oog valt op een paar kleine stippen op een oude muur in een immens groot pand. Dit kleine ogenblik zorgt voor de inspiratie voor dit dessin.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • At Home Charm Multi = naturel ondergrond afgewisseld met accenten in nude, roze, antraciet, grijs, taupe, blauwgroen en roodbruin

At Home Lived Dekbedovertrek

Op het dekbedovertrek Lived is de structuur van metaal te zien in groennuances gecombineerd met verschillende tinten blauw. Het overtrek heeft een subtiel banendessin. Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240cm lang.

Inspiratie: de oneffenheden maken het leven zichtbaar van verre reizen en weersinvloeden. Een opeenstapeling van structuren met elk een eigen verhaal.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • At Home Lived Blue = verschillende tinten blauw

At Home Leather Dekbedovertrek

Op het dekbedovertrek Leather is een mooie structuur van leer te zien. Het dekbedovertrek heeft verschillende naturel- en grijstinten. Het overtrek is gemaakt van een zeer zachte 100% katoen. Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Het dekbedovertrek is inclusief instopstrook 240cm lang.

Inspiratie: prachtig het oude verweerde leer van deze stoel. Hoe meer tijd er verstrijkt hoe meer het leer haar schoonheid prijs geeft.

Verkrijgbaar in de kleuren:

  • At Home Leather Natural = verschillende naturel- en grijstinten

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons